Όλα τα SEAT με εκπτώσεις, δωρo απόσυρση και service

Η SEAT Τεχνοκάρ από σήμερα Δευτέρα 22/09/2014 θέτει σε ισχύ το νέο προωθητικό της πρόγραμμα SEAT Plus με πολλαπλά οφέλη για τον πελάτη πριν και μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα τα κύρια σημεία του νέου προωθητικού προγράμματος είναι:

Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους

H SEAT παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800€, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000χλμ)

Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000χλμ (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά.

Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000χλμ.)

Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000χλμ., με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για την βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η εμπορική παρουσία της SEAT ενισχύεται περαιτέρω με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα μας επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740€) καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού «Plus» που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικές τιμές.

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus ισχύει από σήμερα 22/9 και μέχρι τέλη Νοεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store