Νέο Peugeot RCZ R Bimota 1.6 THP με ισχύ 304 ίππων!

Η Peugeot σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών Bimota, λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση του σπορ κουπέ RCZ R Bimota, η οποία κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Motor Bike Expo που γίνεται στη Βερόνα της Ιταλίας. Το γαλλικό αυτοκίνητο φέρει στο καλλίγραμμο αμάξωμά του τα χρώματα της Bimota, κόκκινο, λευκό, μαύρο και πράσινο. Επίσης «φοράει» την ονομασία PB104, όπου τα αρχικά «PB» προέρχονται από τις Peugeot και Bimota, ο αριθμός «1» είναι το πρότζεκτ νούμερο ένα και το «04» αντιστοιχεί στους τέσσερις τροχούς. Αποκλειστικό στοιχείο εξοπλισμού αποτελούν και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου με το διακριτικό κόκκινο περίγραμμα. 

Κόκκινες λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως και λογότυπα Bimota, ενώ άκρως εντυπωσιακά είναι τα τύπου μπάκετ δερμάτινα καθίσματα, πίσω από τα οποία έχει τοποθετηθεί ειδικά διαμορφωμένη θήκη για να τοποθετηθούν δύο κράνη. Επιπλέον, εφοδιάζεται με GoPro κάμερες, με σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών από την πλευρά του συνοδηγού και οι περισσότερες επιφάνειες (ταμπλό, πόρτες, τιμόνι) είναι επενδυμένες με αλκαντάρα.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον 1.6 THP κινητήρα, ο οποίος εφοδιάζεται με σκάστρα, νέο σύστημα εξάτμισης και επαναπρογραμματισμένο εγκέφαλο, αυξάνοντας την απόδοσή του στους 304 ίππους (από 270 ίππους). Ενισχυμένα με την σειρά τους είναι και τα φρένα μέσω της τοποθέτησης νέων δίσκων εμπρός διαμέτρου 380 χλστ. με 4πίστονες δαγκάνες, ενώ η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά. 

Get it on Google Play Download on the App Store