Νέες εκδόσεις Ford Fiesta και Ka Black and White Editions


H Ford παρουσιάζει τις νέες Black and White Editions για τα μικρότερα μοντέλα της Ka και Fiesta, λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα των σπορ Fiesta Red and Black Editions με τον 1.0 EcoBoost 140 PS κινητήρα. Ξεκινώντας από το Fiesta, προσφέρεται σε χρώμα Panther Black στο αμάξωμα με Frozen White οροφή και λευκούς καθρέπτες, ή σε αντίθετους χρωματικούς συνδυασμούς. Επιπλέον, εφοδιάζεται με 15 ιντσών μαύρες ζάντες με λευκά ένθετα ή προαιρετικά με 16άρες ζάντες. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι λευκές ραφές στα καθίσματα, τιμόνι, πατάκια και χειρόφρενο, ενώ λευκές επενδύσεις έχουν τοποθετηθεί στο τιμόνι και στις χειρολαβές των θυρών.

Τα νέα Fiesta Black and White Editions θα είναι διαθέσιμα στο 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, στις εκδόσεις Trend και με τους κινητήρες 1.0 Ti-VCT, 1.0 EcoBoost, 1.25/1.4 Duratec και τους ντίζελ 1.5/1.6 TDCi.

Το μίνι trendy Ka θα προσφέρεται σε χρώματα αμαξώματος Midnight Black ή Crystal White με αντίθετους χρωματικούς συνδυασμούς σε οροφή και καθρέπτες. Προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν 16 ιντσών ζάντες και αεροτομή οροφής. Ανάλογες αντιθέσεις λευκού – μαύρου υπάρχουν και στο μοντέρνο εσωτερικό στα καθίσματα, τιμόνι, κονσόλα κ.λπ. Τα Ka Black and White Editions θα διατίθενται στις εκδόσεις Titanium και με τον κινητήρα 1.2 Duratec.

Get it on Google Play Download on the App Store