Ανανεωμένο Hyundai ix20 με σχεδιαστικές και μηχανικές βελτιώσεις

Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα του μικρού MPV Hyundai ix20, η κορεατική φίρμα το παρουσιάζει αναβαθμισμένο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εξωτερικά, τη φρεσκαρισμένη του εμφάνιση τονίζουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τα φώτα ημέρας LED, η νέα εξαγωνική μάσκα και τα νέα σχέδια ζαντών 16 και 17 ιντσών και καλυμμάτων των τροχών.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου ix20 με τους πολύ άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (440 λτ.) εφοδιάζεται με θερμαινόμενο τιμόνι και ένα νέας γενιάς ηχοσύστημα με συνδέσεις iPod, Bluetooth, USB και AUX. Νέες είναι οι επενδύσεις στο μαύρο ή δίχρωμο εσωτερικό.

 

Από τεχνικής πλευράς, το ανανεωμένο ix20 εξοπλίζεται με νέο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ βελτιωμένοι είναι και οι κινητήρες προδιαγραφών Euro6. Η γκάμα των μηχανικών του συνόλων αποτελείται από τους βενζίνης 1.4 λτ. 90 PS, 1.6 λτ. 125 PS και τους ντίζελ 1.4 λτ. 77/90 PSκαι 1.6 λτ. 115/128 PS.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μήκους 4.115 χλστ. Hyundai ix20 δεν λανσαρίστηκε στην Ελλάδα, ενώ και το «αδελφό» Kia Venga έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να πωλείται.

Get it on Google Play Download on the App Store