Audi S6 Avant με 550 ίππους για… σπορ οικογενειάρχες!

Τι μπορεί να θέλει ένας οικογενειάρχης με ψυχή από ένα αυτοκίνητο; Άνετους χώρους, υψηλή ασφάλεια και ποιότητα, όλα τα κομφόρ και επιδόσεις τύπου supercar, αλλά και αρκετά χρήματα για την αγορά, συντήρηση και καύσιμα. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα προσφέρει απλόχερα το βελτιωμένο από την ABT Audi S6 Avant με τους επιπλέον 100 ίππους και 130 Nm ροπής.

Πιο αναλυτικά, ο 4.0 TFSI V8 biturbo κινητήρας με εργοστασιακή ισχύ 450 ίππων και 550 Nm ροπής αναβαθμίστηκε στους 550 ίππους και 680 Nm ροπής, δηλαδή μόλις 10 ίππους και 20 Nm λιγότερα από το κορυφαίο Audi RS6. Επίδοση στα 0-100 χλμ./ώρα δεν αναφέρεται, ωστόσο η τελική ταχύτητα φτάνει τα 290 χλμ./ώρα.

Τη δυναμική εξωτερική του εμφάνιση ενισχύουν με την σειρά τους οι αεραγωγοί στα φτερά, τα νέα καλύμματα των καθρεπτών, η πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα και οι ζάντες διαμέτρου 20 ή 21 ιντσών. Στο εσωτερικό εξοπλίζεται με νέο φωτισμό, νέο μπουτόν του start-stop, νέα πατάκια και φώτα LED στο τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων. Επίσης, το βελτιωμένο από την ABT Audi S6 εφοδιάζεται με αερανάρτηση που χαμηλώνει.


Get it on Google Play Download on the App Store