Πρώτη εμφάνιση του νέου Kia Sportage με το δυναμικό σχεδιασμό

Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Sportage αποκαλύπτει η Kia, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση των σκίτσων του. Το ολοκαίνουργιο, 4ης γενιάς SUV μοντέλο της Kia ξεχωρίζει πρωτίστως από το πολύ δυναμικό του σχεδιασμό, τις αιχμηρές γραμμές και το κομψό του στιλ εξωτερικά από όλες τις πλευρές. Στο εμπρός άκρο διακρίνονται οι περισσότερες αλλαγές, όπως είναι τα ψηλά τοποθετημένα φωτιστικά σώματα, η μεγάλη μάσκα “tiger nose”, τα LED φώτα και τα φουσκωμένα φτερά.

Σπορτίφ σχεδίαση παρουσιάζει και το προφίλ του νέου Kia Sportage με το μακρύτερο μεταξόνιο, το τοξοειδές σχήμα των παραθύρων, την οροφή που λεπταίνει προς τα πίσω, τους τονισμένους θόλους των τροχών και τις διακριτικές ράγες οροφής. Δυναμικά χαρακτηριστικά παρουσιάζει και στο πίσω άκρο, όπου οι οριζόντιες γραμμές τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος, ενώ είναι εμπνευσμένο από το Kia Provo concept του 2013.

Για τον σχεδιασμό του νέου Sportage ηγήθηκε το σχεδιαστικό στούντιο της Kia στη Φρανκφούρτη, με τη συμβολή των σχεδιαστικών κέντρων Namyang, Κορέα και του Irvine στην Καλιφόρνια.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Get it on Google Play Download on the App Store