Ειδική παραγγελία BMW M4 είναι ένα πανέμορφο κτήνος!

Η BMW Abu Dhabi Motors μετά την ειδική BMW M4 των 540 ίππων σε πράσινο χρώμα Java Green που ετοίμασε για να παραδώσει σε κάποιον πελάτη της, αυτή την φορά παρουσιάζει άλλη μια ειδική παραγγελία της M4 στο χρώμα Austin Yellow, που της ταιριάζει καλύτερα.

Την άκρως δυναμική εμφάνιση της μεσαίας κουπέ BMW ενισχύουν με την σειρά τους τα αξεσουάρ της M Performance και AC Schitzer, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, το carbon στους αεραγωγούς, τη μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος με τρις ρίγες M, την προσθήκη στα μασπιέ, την οροφή και καθρέπτες από ανθρακόνημα και το νέο διαχύτη. Επίσης, εφοδιάζεται με carbon μεγάλη πίσω αεροτομή και με νέες 19 ιντσών ζάντες. Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί περισσότερα τμήματα από ανθρακόνημα και πιο σπορ τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα.

Βελτιώσεις έχουν γίνει σε τεχνικό επίπεδο, ωστόσο η BMW Abu Dhabi Motors δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Είναι πολύ πιθανό ο 6κύλινδρος 3.0 M TwinPower Turbo κινητήρας των 431 ίππων να έχει ανέβει στους 540 ίππους, όπως είχε γίνει αντίστοιχα και με την πράσινη BMW M4.

Get it on Google Play Download on the App Store