Η Audi ανακοίνωσε νέο μικρό SUV Q2 και νέο Q5 το 2016

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Audi μας κάνει γνωστό το νέο της επενδυτικό πλάνο για το 2016, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την επικείμενη άφιξη του νέου μικρού SUV Audi Q2, αλλά και της επόμενης γενιάς του Q5. Το συνολικό επενδυτικό πλάνο της Audi θα απαιτήσει παραπάνω από 3 δις. ευρώ και στόχο έχει να τονίσει τη θέση της εταιρείας, μέσα από νέες τεχνολογίες, αλλά και φυσικά, μοντέλα.

Ένα πολύ σημαντικό από αυτά τα νέα μοντέλα, είναι το καινούργιο Audi Q2 που θα δούμε το 2016, ώστε να αποτελέσει το μικρότερο SUV στη γκάμα της μάρκας. Παράλληλα, την επόμενη χρονιά η Audi θα μας φέρει και τη δεύτερη γενιά του μεσαίου SUV Audi Q5, τονίζοντας περαιτέρω τη θέση της στα SUV.

Το 2018 επίσης, θα δούμε και το πρώτο ηλεκτρικό SUV μοντέλο της μάρκας, που θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Audi e-tron Quattro, που μας έδειξε η εταιρεία στην Έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συνολικά, στόχος της Audi είναι μέχρι το 2020 η γκάμα των μοντέλων της να επεκταθεί περαιτέρω και να περιλαμβάνει 60 διαφορετικά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τα νέα SUV που προαναφέραμε.

Get it on Google Play Download on the App Store