Ανανέωση για τα Volvo V40 και V40 Cross Country

Το Volvo V40 ανανεώνεται, τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του και αποκτά αλλαγές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό και αναβαθμίζεται σε τεχνολογία. 

Εξωτερικά ξεχωρίζει από το ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο με τα νέα ‘Thor’s Hammer’ φωτιστικά σώματα που είδαμε για πρώτη φορά στα στο XC90 και κατόπιν στα νέα S90 και V90. Επιπλέον το ανανεωμένο Volvo V40 φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μάσκα, οκτώ νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου και δύο νέα χρώματα, τα Amazon Blue και Denim Blue.

Για το εσωτερικό η Volvo αναφέρει ότι υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά αλουμινίου. Αναβαθμισμένη είναι η εφαρμογή για smartphones Volvo On Call, η οποία επιτρέπει ασύρματη πρόσβαση ελέγχου σε ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Επιπλέον εξοπλίζεται με την τεχνολογία CleanZone, που εξασφαλίζει ότι ο εξωτερικός αέρας φιλτράρεται αποτελεσματικά πριν εισέλθει στην καμπίνα, αφαιρώντας τους επιβλαβείς για την υγεία ρύπους που αιωρούνται στις μεγάλες αστικές περιοχές.

Όσο για τους κινητήρες, το μόνο στοιχείο που αναφέρει η Volvo, είναι ότι στη ντίζελ έκδοση D2 με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί στα 89 γρ./χλμ.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο του ανανεωμένου Volvo V40:

Get it on Google Play Download on the App Store