Δες από κοντά την Ferrari J50 (+video)

Η Ferrari παρουσίασε τη συλλεκτική J50 πριν λίγες ημέρες για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της στην αγορά της Ιαπωνίας και αυτό είναι το video που κυκλοφόρησε από την παρουσίαση του supercar. Ας θαυμάσουμε λοιπόν το ιταλικό μοντέλο και με κάθε λεπτομέρειά του αποτυπωμένη στο φακό.

Δείτε ακόμη: Φοιτητής στούκαρε τη Ferrari του σε κουρείο

Για τον εορτασμό της επετείου των 50 ετών της Ferrari στην Ιαπωνία, η ιταλική μάρκα παρουσίασε στο Εθνικό Κέντρο Τέχνης στο Τόκιο, το νέο μοντέλο της J50. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακού σχεδιασμού 2θέσιο roadster σπορ όχημα με κινητήρα πίσω, το οποίο έχει εξελιχθεί από το τμήμα Special Projects της Ferrari και έχει σχεδιαστεί από το Styling Centre της μάρκας στο Μαρανέλλο.

Συνολικά μόλις 10 Ferrari J50 θα κατασκευαστούν, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι έχουν ήδη προπωληθεί. Η νέα αυτή Ferrari βασίζεται στην 488 Spider και τροφοδοτείται με το V8 3.9 λτ. μηχανικό σύνολο των 690 ίππων. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, όμως δεν αποκλείεται να είναι ακόμα πιο γρήγορη από την 488 Spider των 470 ίππων και των 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store