Δείτε μια τρακαρισμένη BMW X3 να γίνεται καινούργια

Η επισκευή ενός μικρού τρακαρίσματος, όπου θα χρειαστεί να αλλαχτεί μια πόρτα, ένα φτερό κ.ο.κ., είναι μια εργασία ρουτίνας για τους φανοποιούς, ενώ δεν αλλάζει κάτι στο αυτοκίνητο όσον αφορά στην ασφάλειά του και στη δομή του αμαξώματός του. Τι γίνεται όμως όταν χρειαστεί να κοπεί καίριο μέρος του πλαισίου και να κολληθεί ένα άλλο τμήμα; Θα εμπιστευόσασταν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όσο καλά και αν είχε γίνει η… μεταμόσχευση;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως ο ρώσος Arthur Tussik κάνει σαν καινούργια μια BMW X3, η οποία έχει τρακάρει στο πλάι και εκτός από τις πόρτες έχει στραβώσει το μασπιέ και η μεσαία κολόνα. Ο Arthur φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά που κάνει, αλλά όσο και αν πέτυχε με ακρίβεια τα κοψίματα και τις συγκολλήσεις, θεωρούμε ότι η μεσαία κολόνα για παράδειγμα δεν θα έχει την ίδια πάλι αντοχή με την αρχική εργοστασιακή σε μια σύγκρουση.

Δείτε ακόμα: Τι έκανε το παλικάρι με τη Ferrari… Οι μαγκιές του έλειπαν (+video)

Αν κρίνουμε από το φλας στο εμπρός φανάρι η συγκεκριμένη X3 φαίνεται ότι προέρχεται από τις Η.Π.Α. και προφανώς μεταφέρθηκε στην Ρωσία για να επισκευαστεί και να βγει ξανά στους δρόμους. Σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να την αγοράσει, χωρίς να καταλάβει τις επισκευές που έχουν γίνει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την επισκευή της X3:

Get it on Google Play Download on the App Store