Video: 0-100 χλμ./ώρα με το VW up! GTI

Το VW up! GTI (διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο VW up! GTI) είναι το μικρότερο μοντέλο της γερμανικής μάρκας που θα φέρει την ονομασία GTI και στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορούμε να πάρουμε μία καλή γεύση από αυτό αλλά και από τον τρόπο που επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Ξέρεις τι σημαίνει PDK; Άσε την Porsche να σου εξηγήσει στο video

Πριν όμως δούμε το video ας διαβάσουμε μερικά στοιχεία για το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας. Σχεδιαστικά, το νέο VW up! GTI ξεχωρίζει με τους τονισμένους προφυλακτήρες του, τη χαρακτηριστική για GTI μοντέλο κόκκινη ρίγα στη γρίλια της μάσκας αλλά και στην πόρτα του πορτ-μπαγκαζ, τις μαύρες ρίγες-αυτοκόλλητα στα πλαϊνά, τα λογότυπα «GTI», τους μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες, την πίσω αεροτομή και τις νέες 17 ιντσών ζάντες.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό το οποίο έχει να επιδείξει δερμάτινο σπορ τιμόνι, νέο λεβιέ ταχυτήτων σε στυλ «GTI», αλλά και τις χαρακτηριστικές καρό επενδύσεις που φέρουν τα GTI της μάρκας στα καθίσματα.

Όσον αφορά στο μοτέρ, η VW επέλεξε τον γνωστό 3κύλινδρο 1.000άρη βενζινοκινητήρα στην turbo έκδοσή του (TSI), με 115 άλογα και 200 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου (997 κιλά), το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 8,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 197 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει τελικά με το Nissan Z;

Ας το δούμε λοιπόν στο video που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store