Περισσότερες εικόνες του VW «Design Vision GTI»

Η Volkswagen παρουσιάζει νέες περισσότερες εικόνες του Golf «Super GTI» που θα κάνει πρεμιέρα στο Worthersree, το οποίο παρά τα λεγόμενα του Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης της VW, Urlich Hackenberg, ότι ναι μεν θα είναι το ισχυρότερο Golf GTI concept αλλά όχι πολύ extreme, τελικά σε σχέση με το νορμάλ Golf GTI έχει πολλές διαφορές. Εξωτερικά όπως διακρίνεται το «Design Vision GTI» διαθέτει μεγαλύτερα φτερά με αεραγωγούς και πιο δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρες, «πατάει» σε ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά 235/35 εμπρός και 275/30 πίσω, ενώ με διαστάσεις 4.243 χλστ. μήκος, 1.870 χλστ. πλάτος και 1.385 χλστ ύψος είναι -σε σχέση με το νέο Golf GTI παραγωγής- πιο κοντό σε μήκος κατά 15 χλστ. χαμηλότερο κατά 57 χλστ. και πλατύτερο κατά 71 χλστ. Μεγάλες αλλαγές φέρει και το εσωτερικό με το νέο ταμπλό, τα τύπου μπάκετ καθίσματα με τις κόκκινες ζώνες, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την συνολικά πιο αγωνιστική εικόνα.

Την κίνηση του «Design Vision GTI» σε όλους τους τροχούς αναλαμβάνει ένας V6 3.0 TSI απόδοσης 503 ίππων και 560 Nm ροπής συνδυασμένος με DSG κιβώτιο, ο οποίος προσδίδει καταιγιστικές επιδόσεις, με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, εφοδιάζεται με κεραμικά δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς διαμέτρου 380 χλστ. εμπρός και 365 χλστ. πίσω, ενώ για την καλύτερη οδική συμπεριφορά, εκτός από τις αλλαγές στην ανάρτηση φροντίζουν και τα φαρδύτερα μετατρόχια των 1.595 χλστ. εμπρός και 1.579 χλστ. πίσω (+ 57 χλστ. εμπρός και +63 χλστ. πίσω από το Golf GTI παραγωγής).

Get it on Google Play Download on the App Store