To VW Scirocco πέθανε… ζήτω το Polo Coupe!

Όπως ήδη έχουμε γράψει και μπορείτε να δείτε και εδώ, το VW Scirocco δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην γκάμα της VW. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι θα υπάρχει αντικαταστάτης του αν και όχι άμεσος αλλά με την μορφή του VW Polo.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι πέντε πιο ακριβές πινακίδες του 2017

Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, ο οποίος δημιούργησε αυτή την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα η οποία απεικονίζει ένα VW Polo με κουπέ αμάξωμα.

Όπως βλέπετε στην εικόνα, το εμπρός μέρος είναι ίδιο με αυτό του νέου VW Polo με τις αλλαγές να έρχονται από την μεσαία κολόνα και πίσω, όπως άλλωστε συμβαίνει και με κάθε άλλο κουπέ αμάξωμα.

Φυσικά αυτό το αυτοκίνητο μόνο στην φαντασία του σχεδιαστή μπορεί να ανήκει, καθώς στην VW δεν έχουν καν στα πλάνα τους την τρίθυρη έκδοση του VW Polo, πόσο μάλλον την ανάλογη έκδοση με κουπέ αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: Να τι γίνεται όταν πατάς συμπλέκτη και αλλάζεις ταχύτητα (+video)

Παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, ειδικά με τις εταιρείες αυτοκινήτου. Παρόλα αυτά αν θέλετε να δείτε το επίσημο χρονοδιάγραμμα της γερμανικής μάρκας και τι ετοιμάζει, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store