Ανανέωση για το μεγάλο πολυχρηστικό Volkswagen Sharan

Με μια ελαφριά -σε αισθητικό επίπεδο- ανανέωση θα συνεχίσει την πορεία του στην αγορά το μεγάλο 7θέσιο πολυχρηστικό Volkswagen Sharan το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται από τον προσεχή Απρίλιο. Εξωτερικά εκτός από τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED, τις νέες ζάντες αλουμινίου και τα 2 νέα χρώματα στην παλέτα επιλογών δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, παραμένοντας έτσι ένα αυστηρά διακριτικό όχημα ενός όγκου.

Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Sharan διαθέτει νέο σύστημα πολυμέσων συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και με λειτουργικό Αndroid, ενώ ενσωματώνει και το νέο σύστημα της εταιρείας MirrorLink που διαχειρίζεται τις συσκευές smartphone και το οποίο έχει βελτιωθεί ώστε να είναι πιο άμεσο στις λειτουργίες του. Η ανανέωση του Sharan αντίθετα με το αισθητικό κομμάτι, είναι αισθητά αναβαθμισμένη όσον αφορά στην γκάμα κινητήρων του αφού σε εκείνο θα διαθέτει όλη την γκάμα των Euro 6 κινητήρων της Volkswagen.

Έτσι ο 1.4 TSI κινητήρας των 150 ίππων θα είναι η βασική επιλογή σε κινητήρες βενζίνης ενώ την γκάμα θα συμπληρώνει ο 2.0 TSI των 220 ίππων. Στα diesel μηχανικά σύνολα θα περιλαμβάνονται ο 1.6 TDI των 115 ίππων και ο 2.0 TDI κινητήρας με δύο αποδόσεις 150 και 184 ίππων. Ολες οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες με 6τάχυτο μηχανικό ή προαιρετικά με το 6τάχυτο DSG κιβώτιο της Volkswagen εκτός από την έκδοση 1.6 TDI που θα διαθέτει αποκλειστικά το μηχανικό κιβώτιο.

Αναβαθμίσεις τέλος έχουμε και στα επιμέρους συστήματα ασφάλειας του Sharan που θα περιλαμβάνει στο μακροσκελή κατάλογο συστήματα όπως το Automatic Post Collision Braking System, Front Assist με το City Emergency Braking, Adaptive Cruise Control, Lane Assist, Blind Spot Monitor και Park Assist 3ης γενιάς μεταξύ άλλων. Tην πρώτη γεύση όσον αφορά το ανανεωμένο Volkswagen Sharan θα την πάρουμε στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store