Νέα σπορτίφ και πολυτελή Volvo S90 και V90 R-Design

Η Volvo ενισχύει την γκάμα του νέου μεγάλου της σεντάν μοντέλου S90, αλλά και του πρακτικότερου στέισον βάγκον V90, με την προσθήκη της πιο σπορτίφ έκδοσης R-Design.

Αμφότερα τα σουηδικά αυτοκίνητα διαθέτουν αρκετές αλλαγές που τους χαρίζουν πιο δυναμική εικόνα, όπως είναι ο πιο μυώδης εμπρός ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, η μάσκα με το λιγότερο χρώμιο, οι ασημί καθρέπτες, οι μαύρες επενδύσεις λάκας πιάνου και οι νέας σχεδίασης, 5 ακτινών ζάντες αλουμινίου, σε συνδυασμό ασημί και ματ μαύρου.

Στο εσωτερικό των νέων Volvo S90 και V90 R-Design ξεχωρίζουν τα πιο σπορ καθίσματα, το νέο τιμόνι με δέρμα και λευκές ραφές, αντίστοιχο συνδυασμό δέρματος και λευκών ραφών και στο σαλόνι, ειδικό πακέτο εσωτερικού φωτισμού και πιο σπορ επενδύσεις στο ταμπλό και την κονσόλα.

Η γκάμα των κινητήρων δεν αλλάζει και αποτελείται από τα μηχανικά σύνολα βενζίνης των 2.0 λίτρων απόδοσης 254 και 320 ίππων και να ντίζελ των 2.0 λτ. με ισχύ 190 και 235 ίππων. Για όσους ενδιαφερόμενους, η Volvo δέχεται ήδη παραγγελίες.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store