Νέα σειρά Abarth 695 «fuoriserie»

Η Abarth θα παρουσιάζει στη Γενεύη τέσσερις νέες εκδόσεις της σειράς 695 «fuoriserie», με βάση το Fiat 500, αλλά με εμφάνιση και δυναμικά χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολλά μεγαλύτερα σπορτίφ αυτοκίνητα.

Ξεκινώντας (με την σειρά των φωτογραφιών) από το Abarth 695 «Black Diamond» διαθέτει εξωτερικά διχρωμία «Record Gray και Scorpione Black» σε ματ απόχρωση, λεπτή χρωμιωμένη λωρίδα περιμετρικά του αμαξώματος και νίκελ καθρέπτες και εξωτερικές χειρολαβές των θυρών, καρό οροφή και κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις στα τύπου μπάκετ καθίσματα και στις πόρτες, καθώς και η επιφάνεια από ανθρακόνημα που καλύπτει μέρος του ταμπλό.      

Το Abarth 695 «Hype» έχει και αυτό διχρωμία εξωτερικά σε πιο ανοιχτούς τόνους «Matte Grey και Matte Green» μια λεπτή κίτρινη γραμμή διατρέχει το αμάξωμα, ενώ κίτρινες είναι και οι δαγκάνες των φρένων. Ανάλογοι χρωματικοί συνδυασμοί υπάρχουν και στο εσωτερικό με τα εντυπωσιακά τύπου μπάκετ καθίσματα.

Δυναμική εμφάνιση έχει και το Abarth 695 «Scorpione» του οποίου οι χρωματικοί συνδυασμοί παραπέμπουν στο ιστορικό Autobianchi A112 Abarth. Εξωτερικά κυριαρχεί το μαύρο γυαλιστερό συνδυασμένο με ματ γκρι αποχρώσεις στο καπό και στην οροφή, ενώ ίδια χρώματα με κόκκινες λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό με τα τύπου μπάκετ καθίσματα με επένδυση δέρμα – αλκαντάρα.

Τέλος το Abarth 695 «Record» με το ασημί ματ χρώμα, την καρό κόκκινη-ασημί οροφή και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων με τις ανθρακί ζάντες συνθέτουν ένα ακόμα εντυπωσιακό μίνι μοντέλο. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό με τη διχρωμία γκρι – κόκκινου να κυριαρχεί.

Όλες οι εκδόσεις Abarth 695 «fuoriserie» τροφοδοτούνται με τον 1.4 MultiAir κινητήρα ισχύος 180 ίππων και 250 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 6,95 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 225 χλμ./ώρα, κατανάλωση 6,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 151 γρ./χλμ. Βέβαια όλα τα μοντέλα εφοδιάζονται με πιο σκληρή και χαμηλή ανάρτηση, ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά 205/40, αεριζόμενους και τρυπητούς δίσκους της Brembo, ελευθέρας εισαγωγή αέρα κ.α. 

Get it on Google Play Download on the App Store