10+1 λόγοι αγοράς του Hyundai Tucson!

Η Hyundai έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αυτοκίνητα που παρέχουν πολλά και μάλιστα με λογικό κόστος κτήσης. Ένα από τα μοντέλα της που πραγματικά συντάραξαν συθέμελα την κατηγορία των μικρομεσαίων SUV είναι το Tucson. Δεν είναι άλλωστε τυχαία το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως αυτοκίνητο της φίρμας, αφού δίνει απλόχερα ότι θέλει ένας αγοραστής του συγκεκριμένου segment. Αυτούς τους λόγους αγοράς συγκεντρώσαμε και σας τους παραθέτουμε παρακάτω.

1. Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Όποιο επίθετο κι αν χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει το Hyundai Tucson μοιάζει λίγο μπροστά στο δυναμισμό που αποπνέει το αμάξωμά του. Μυώδες και πολυτελές παράλληλα, με τα παραμετρικά κρυφά φώτα να είναι ένα από τα highlight σημεία του Tucson.

2. Προηγμένη ασφάλεια
Από την πρώτη κιόλας έκδοση, το Tucson διαθέτει στάνταρ όλα τα μέσα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, μέσω της σουίτας ασφαλείας Hyundai SmartSense. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, αναγνώρισης οδικών σημάτων, προειδοποίησης εκτροπής και διατήρησης λωρίδας, αυτόματη ρύθμιση υψηλής σκάλας φώτων κ.α. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τα πέντε αστέρια που απέσπασε στα crash test του Euro NCAP!

3. Υψηλή τεχνολογία


Η καμπίνα του Hyundai Tucson μοιάζει πως ήρθε από το μέλλον. Η σχεδίαση με την πολύ καλή εργονομία συναντά την προηγμένη τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα. Οι δυο ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,25 ιντσών και μία 8 ιντσών (ή 12,25 ιντσών στις πιο ακριβές εκδόσεις) για το σύστημα πολυμέσων, κλέβουν την παράσταση!

4. Πολύ προσεγμένη ποιότητα κατασκευής
Από την πρώτη επαφή γίνεται αντιληπτό πως η ποιότητα κατασκευής του εσωτερικού του Tucson είναι υψηλή, όπως και το τελικό φινίρισμα. Τα υλικά είναι σωστά δεμένα μεταξύ τους, ενώ στα θετικά προστίθεται κι η εκτεταμένη χρήση αφρώδους υλικού στο ταμπλό και στο μεγαλύτερο μέρος των εμπρός θυρών.

5. Άπλετοι χώροι
Οι κάτοχοι ενός Hyundai Tucson δεν πρόκειται να ακούσουν ποτέ τους συνεπιβάτες τους να γκρινιάζουν ότι δεν χωράνε. Οι διαθέσιμοι χώροι είναι άφθονοι κι όλοι θα νιώσουν πως βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους. Το πορτ μπαγκάζ δε, των 577 λίτρων θα σας βολέψει ακόμα και στην περίπτωση μιας μίνι μετακόμισης!

6. Αυξημένη πρακτικότητα
Ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι εξαιρετικά σημαντικός για ένα αυτοκίνητο που αναμένεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών μετακινήσεων. Το Tucson ξεχωρίζει και με τις άφθονες θήκες για τα αντικείμενα που σας συντροφεύουν κάθε μέρα, ενώ τα ψηλά τοποθετημένα καθίσματα ευνοούν την ορατότητα και διευκολύνουν την είσοδο και έξοδο από το SUV.

7. Ευρεία γκάμα κινητήρων
Τα μηχανικά σύνολα καλύπτουν κάθε απαίτηση, με το Tucson να είναι αποκλειστικά υβριδικό, με τη μεγαλύτερη γκάμα εξηλεκτρισμένων τεχνολογιών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 48V Hybrid, 48V Hybrid Diesel, Full Hybrid και Plug-in Hybrid, με την ισχύ να ξεκινάει από τα 150 άλογα και να φτάνει έως και τα 265! Εξαιρετικά σχόλια αποκομίζουν και τα κιβώτια ταχυτήτων, είτε μιλάμε για το χειροκίνητο 6 σχέσεων, είτε για το αυτόματο με τον αντίστοιχο αριθμό σχέσεων, ή για το κορυφαίο 7άρι διπλού συμπλέκτη!

8. Φουλ στάνταρ εξοπλισμός άνεσης
Πέρα από τον εξοπλισμό ασφαλείας που ενσωματώνει το Hyundai Tucson, πλούσιος είναι κι ο εξοπλισμός άνεσής του. Οδηγός κι επιβάτες απολαμβάνουν όλες τις ευκολίες που ενσωματώνει το SUV της μάρκας, στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ευχάριστα και ξεκούραστα τα πιο μακρινά ταξίδια.

9. Πολύ άνετο και ασφαλές στο δρόμο


Ο οδηγός του Tucson θα λατρέψει την άνεση που προσφέρουν οι κατάλληλα ρυθμισμένες ανεξάρτητες αναρτήσεις και το χαμηλό θόρυβο κύλισης. Σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή και το άκαμπτο πλαίσιο, το μικρομεσαίο SUV της Hyundai εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια όπου κι αν χρειαστεί να κινηθείτε.

10. Αξιοπιστία εκατομμυρίων χιλιομέτρων
Η Hyundai δραστηριοποιείται στην κατηγορία των SUV πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, με το Tucson να είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς. Εν ολίγοις όποιος το αγοράζει έχει το κεφάλι του ήσυχο για πολλά χρόνια.

10+1. Bonus λόγος αγοράς του Hyundai Tucson: Όπως όλα τα μοντέλα Hyundai, το Tucson συνοδεύεται με εγγύηση 5 ετών ακόμα και για εκατομμύρια χιλιόμετρα, μαζί με 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 5ετή δωρεάν ετήσιο τεχνικό έλεγχο και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής.

Get it on Google Play Download on the App Store