SUV με 19.100 ευρώ για τελειομανείς!

Όσοι λατρεύουν τα αυτοκίνητα, θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα μοντέλο που θα τους φτιάχνει τη μέρα! Τόσο με τα εμφανισιακά και οδηγικά του χαρακτηριστικά, όσο και με την ποιότητα κατασκευής του! Αν και οι σύγχρονες αγοραστικές προτάσεις είναι αρκετά θελκτικές, λίγες είναι οι πραγματικά μοναδικές.

Μια από τις πλέον ξεχωριστές επιλογές είναι αυτή που θα σας περιγράψουμε παρακάτω και μας έρχεται από δημοφιλή ιαπωνική εταιρεία. Το 2ης γενιάς Nissan Juke ξεχωρίζει με το αθλητικό παρουσιαστικό του, με τον ισχυρό turbo κινητήρα βενζίνης των 114 ίππων, τον πλούσιο εξοπλισμό, τη στιβαρή κατασκευή, αλλά και με την παθητική ασφάλεια που παρέχει, έχοντας αξιολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP! Εμείς επικεντρωθήκαμε στην πλούσια έκδοση Acenta που με τιμή 19.100 ευρώ (υπάρχει έκπτωση 600 ευρώ την τρέχουσα περίοδο) προσφέρει τα πάντα όπως:

  • 6 αερόσακους
  • Αυτόνομη πέδηση με αναγνώριση πεζών & δικυκλιστών
  • Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας
  • Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας συνδεδεμένο με το cruise control
  • Cruise Control & speed limiter
  • Hill assist
  • Hλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες
  • Hλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω
  • Αυτόματος κλιματισμός
  • Αυτόματους υαλοκαθαριστήρες
  • Έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων
  • Infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών
  • Κάμερα οπισθοπορείας κ.α.!

Σπορτίφ σχεδιασμός που διαφέρει

Πριν βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του Nissan Juke θα πρέπει να έχετε συνειδητοποιήσει πως θα βρίσκεστε συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι αρκετά σπορτίφ και σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού. Το εμπρόσθιο τμήμα είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χάρη στα μεγάλα κυκλικά φωτιστικά σώματα και τα LED ημέρας, που έχουν τοποθετηθεί ακριβώς από πάνω τους. Η μάσκα «V Motion», ενισχύει το δυναμισμό του αμαξώματος και συνδυαστικά με τους τονισμένους ώμους, ενισχύουν το σπορ προφίλ του Juke.

Εσωτερικό ποιότητας με σπορ πινελιές!

Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη επαφή με την καμπίνα του Juke είναι πως πέρα από το μοντέρνο σχεδιασμό της, διακρίνεται και για τη στιβαρή κατασκευή της. Απαρτίζεται από ποιοτικά και μαλακά υλικά, το φινίρισμα είναι εξαιρετικά προσεγμένο και το συνολικό αποτέλεσμα ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό αγοραστή! Το σπορτίφ παρουσιαστικό του Juke υποστηρίζεται και από τη σχεδίαση της καμπίνας και ειδικότερα με τους τριπλούς κυκλικούς αεραγωγούς στο κέντρο του ταμπλό! Σε ότι έχει να κάνει με τους χώρους επιβατών δεν θα αντιμετωπίσετε το παραμικρό παράπονο, αφού οι συνεπιβάτες σας θα βολευτούν άνετα, ενώ για τις αποσκευές τους, υπάρχει διαθέσιμος χώρος 422 λίτρων.

Ζωηρός κινητήρας και δεν καίει!

Το όμορφο Nissan Juke εξοπλίζεται με έναν 3κύλινδρο κινητήρα μόλις 999 κ.εκ. που αποδίδει 114 ίππους και 200 Nm ροπής. Σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις δεν θα έχετε το παραμικρό παράπονο, αφού τα πρώτα 100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 10,7 δλ. και η τελική ανέρχεται στα 180 χλμ./ώρα. Ένα ακόμα προτέρημα του Juke είναι το καλό σε αίσθηση και κλιμάκωση 6τάχυτο κιβώτιο που πέρα από τις επιδόσεις βοηθάει και στον τομέα της κατανάλωσης. Πιο συγκεκριμένα κατά WLTP, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 5,9 λτ./100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων να είναι στα 135 γρ./χλμ., δηλαδή θα πρέπει να καταβάλετε 86,4 ευρώ ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Απολαυστικό σε κάθε διαδρομή!

Το μόνο που θα θέλετε να κάνετε με το Nissan Juke είναι να ανακαλύπτετε νέους προορισμούς, χωρίς να σας νοιάζει πόσο μακριά είναι! Η απαράμιλλη άνεση και η ευθυβολία του σε υψηλές ταχύτητες είναι αξιομνημόνευτες και εντυπωσιακές, εξασφαλίζοντας πως θα κατέβετε φρέσκοι στον τελικό προορισμό σας. Η ανάρτηση φροντίζει να μην σας ενοχλεί τίποτε από το δρόμο, ενώ όταν ξεκινήσουν οι στροφές, εξασφαλίζει άφθονη πρόσφυση, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα τις κλίσεις του αμαξώματος. Εξίσου ικανοποιητικός είναι ο συνδυασμός τιμόνιφρένα. Το πρώτο μεταφέρει στα χέρια του οδηγού όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση, ενώ το σύστημα πέδησης διακρίνεται για την πολύ καλή αίσθηση που προσφέρει, αλλά και για τη δύναμή του.

Get it on Google Play Download on the App Store