Volvo Experience: Όταν το service γίνεται απόλαυση!

Η πολυτέλεια που παρέχει μια μάρκα δεν είναι κάτι που πρέπει να αποτυπώνεται μόνο στο αυτοκίνητο αυτό, καθ’ αυτό, αλλά και να αποδεικνύεται και μετά την αγορά του! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σημαντικό ρόλο παίζει το πως η κατασκευάστρια εταιρεία υποστηρίζει τον πελάτη, είτε κατά την καθιερωμένη συντήρηση του αυτοκινήτου, ή σε μια πιθανή επισκευή του.

Η Volvo με την υψηλή πολυτέλεια και την άρτια ποιότητα κατασκευής στα αυτοκίνητά της, φροντίζει ώστε να αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα premium κι αξιόπιστο μοντέλο και στις after sales παροχές. Μέσω του προγράμματος Volvo Experience μετατρέπει την ιδιοκτησία ενός οχήματός της σε μια μοναδική και απροβλημάτιστη εμπειρία, τόσο χάρη στην 5ετή εγγύηση που σας παρέχει, όσο και στην σωστή κι έγκαιρη συντήρησή του. Άλλωστε ποιος θα φροντίσει καλύτερα το αυτοκίνητό σας πέρα από εκείνον που το κατασκεύασε;

Γνήσιο και απροβλημάτιστο service!

Τα υψηλά standards που έχει θέσει η Volvo για τα αυτοκίνητά της αποτυπώνονται στο έπακρο και στο πρόγραμμα συντήρησής τους. Η επιλογή ενός προγράμματος συντήρησης 5ετίας αποτελεί μια επένδυση στην ηρεμία σας και στις απροβλημάτιστες μετακινήσεις με το Volvo σας! Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε τη μακροζωία του αυτοκινήτου σας, πετυχαίνοντας παράλληλα κι υψηλότερη μεταπωλητική αξία, αφού οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της μάρκας εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του οχήματός σας. Άλλωστε κάθε επίσκεψη σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο της Volvo εξασφαλίζει πως το λογισμικό του Volvo σας θα είναι πάντοτε ενημερωμένο, ενώ θα το παραλαμβάνετε πάντοτε πλυμένο! Κι αν η συντήρηση απαιτεί περαιτέρω παραμονή του αυτοκινήτου στο χώρο του συνεργείου, τότε θα σας προσφερθεί ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς για να συνεχίσετε απρόσκοπτα το πρόγραμμά σας. Κι αν δεν θέλετε να μετακινηθείτε καθόλου εφόσον το ζητήσετε, η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης που παρέχει η Volvo θα σας λύσει τα χέρια!

Εγγύηση ανταλλακτικών εφ’ όρου ζωής και ξεγνοιάσατε!

Η Volvo πέρα από την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών της, φροντίζει ώστε τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται να είναι ανθεκτικά κι εγγυημένα για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα! Για το λόγο αυτό προσφέρει εγγύηση ανταλλακτικών για τον πελάτη και μάλιστα εφ’ όρου ζωής περιλαμβάνοντας ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος.

Η οδική βοήθεια δίπλα σας για να ξεπεράσετε κάθε κακοτοπιά!

Κι επειδή μια αναποδιά μπορεί να συμβεί στον καθένα, από ένα μικρο-ατύχημα, μέχρι να χάσετε τα κλειδιά σας, η οδική βοήθεια που σας παρέχει η Volvo εξασφαλίζει την προστασία σας σε κάθε διαδρομή.

Volvo Cars: Μια εφαρμογή που σας λύνει τα χέρια!

Με τη καθημερινότητα των περισσοτέρων να βρίσκεται εντός του smartphone του, εύλογο θα ήταν το ερώτημα γιατί να μην υπήρχε μια εφαρμογή που θα ελέγχει το αυτοκίνητο. Κι η Volvo το έκανε πράξη με το Volvo Cars! Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορείτε από το να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της καμπίνας εκ των προτέρων για να είναι πάντοτε η επιθυμητή, να ελέγξετε τα επίπεδα φόρτισης στο plugin hybrid ή στο αμιγώς ηλεκτρικό σας Volvo, ακόμα και να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο! Η διασύνδεση είναι πλήρης και θα σας εξυπηρετήσει στο έπακρο!

Ποτέ μην αμελείτε το παρμπρίζ σας!

Ο ρόλος του εμπρόσθιου παρμπρίζ είναι κομβικός! Πέρα από το να εξασφαλίζει απρόσκοπτη ορατότητα, αποτελεί κι αναπόσπαστο τμήμα της σουίτας ασφαλείας των Volvo, μιας κι ενσωματώνει περισσότερα από 20 συστήματα ασφαλείας. Επομένως δεν πρέπει να αφήσετε την αντικατάστασή του σε κάποιον με ελλιπή τεχνογνωσία! Για αυτό η αντικατάσταση του παρμπρίζ σε έναν επίσημο επισκευαστή Volvo εξασφαλίζει ότι θα έχετε ένα γνήσιο παρμπρίζ που ταιριάζει τέλεια στο δικό σας μοντέλο και θα εγκατασταθεί από πιστοποιημένους τεχνικούς. Πέρα από τη χρήση των κατάλληλων συγκολλητικών ουσιών που διαθέτει η Volvo για την σωστή στερέωσή του, το σημαντικότερο είναι πως η μονάδα κάμερας -ραντάρ θα καλιμπραριστεί ορθά μέσω της ειδικής διαδικασίας ενεργοποίησης του διαγνωστικού συστήματος επιβατικών αυτοκινήτων, VIDA, της Volvo.

Get it on Google Play Download on the App Store