Η Alfa Romeo ετοιμάζει 7θέσιο SUV

Μετά το λανσάρισμα της Stelvio η Alfa Romeo έχει στα σκαριά ένα ακόμη μεγαλύτερο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα θα βασιστεί πάνω στην Maserati Levante, έχοντας όμως ένα διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά και 7θέσιο εσωτερικό.

Με το νέο της SUV η Alfa Romeo θα παίξει για πρώτη φορά με 2 νέα μοντέλα στην κατηγορία, έχοντας από τη μια τη μεσαία Stelvio και από την άλλη το μεγαλύτερο νέο μοντέλο. Το αυτοκίνητο, θα έχει έναν πιο «crossover» χαρακτήρα ώστε να προβάλει περισσότερο δυναμισμό, ενώ όπως προείπαμε στο εσωτερικό του θα έχει 3 σειρές καθισμάτων (7θέσιο).

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio VS Mercedes A45 AMG (+video)

Σχεδιαστικά, οι πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τον Marco Maltese της Trazione Posteriore, μας δείχνουν το πως μπορεί να είναι το νέο μεγάλο SUV της ιταλικής φίρμας, σε ένα μακρύ αμάξωμα με πολλές καμπύλες και αρκετά δυναμικά φώτα (εμπρός-πίσω).

Ως προς το πότε θα το δούμε στην αγορά, το νέο μεγάλο ιταλικό SUV το αναμένουμε το 2019, για να τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από τη Stelvio. Η ονομασία του προς το παρόν δεν είναι γνωστή, ωστόσο δεν αποκλείεται να προέλθει και αυτή από κάποια ιταλική πόλη, τοποθεσία κ.ο.κ.

Get it on Google Play Download on the App Store