Ανάκληση Honda Civic, HR-V και CR-V

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Honda.

Δείτε ακόμη: Ανάκληση σε Toyota Yaris, Starlet, Celica και RAV4

Η ανάκληση αφορά επαναπρογραμματισμό σε 1.061 οχήματα τύπων: Civic (FK3), CR-V (RE6) και HR-V (RU8), περιόδου παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018.

Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, κατά την διάρκεια επαναλαμβανόμενων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη επηρεάζοντας την καταλυτική του ιδιότητα.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του ανανεωμένου Honda Civic

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για τον επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda Jazz: Επιδόσεις & κατανάλωση

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr

Δείτε ακόμη: Honda Integra καταστράφηκε σε καταδίωξη

Get it on Google Play Download on the App Store