Το Audi RS 7 Sportback ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται

Μαζί με τα ανανεωμένα A7/S7 Sportback, η Audi παρουσίασε και το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα, το RS 7 Sportback με τις αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Εξωτερικά, οι αλλαγές που φέρει εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη ενιαία μάσκα, τις ελαφρώς αλλαγμένες εισαγωγές του αέρα στον προφυλακτήρα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix LED και τα πίσω με το ανασχεδιασμένο εσωτερικό. Εντυπωσιακές είναι και οι αλουμινένιες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών ή οι προαιρετικές των 21 ιντσών. Επίσης, το ανανεωμένο Audi RS 7 Sportback περιλαμβάνει νέα χρώματα στο αμάξωμα, τα μεταλλικά Floret Silver, Glacier White, Mythos Black και το περλέ Sepang Blue.

Στο πολυτελές και σπορτίφ εσωτερικό έχουν ανασχεδιαστεί ο πίνακας οργάνων, οι αεραγωγοί, τα paddles πίσω από το τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων και το έμβλημα quattro στο ταμπλό. Ανασχεδιασμένο με την σειρά του είναι και το σύστημα πολυμέσων MMI.    

Ο V8 b-turbo 4.0 TFSI κινητήρας αποδίδει όπως και πριν 560 ίππους και 700 Nm ροπής, επιταχύνοντας το μεγάλο 5θυρο κουπέ Audi στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ. και με την τελική ταχύτητα να φτάνει έως τα 305 χλμ./ώρα. Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Μεταξύ των highlights του RS 7 Sportback είναι ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, η οποία χαμηλώνει το αμάξωμα έως 20 χιλιοστά, ενώ η Audi προσφέρει και την πιο σφιχτή RS sport ανάρτηση με το σύστημα Dynamic Ride Control.

Ενδεικτικά η τιμή του ανανεωμένου RS 7 Sportback ανέρχεται στην Γερμανία στις 113.000 ευρώ.  

Get it on Google Play Download on the App Store