BMW M2 GTS με 401 ίππους και φουλ ανθρακόνημα

Η BMW M2 έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των βελτιωτών και σε τακτικά διαστήματα βλέπουμε νέες προτάσεις αναβάθμισης. Αυτή τη φορά η βρετανική Evolve παρουσιάζει τη «δική της» M2 GTS (όπως την ονομάζει) με πολλές μηχανικές και αισθητικές αλλαγές.


Ξεκινώντας με τα του κινητήρα, η Evolve αυξάνει την αρχική απόδοση του 3.0 λτ. TwinPower Turbo κινητήρα των 370 ίππων και 465 Nmροπής στους 410 ίππους και 610 Nm ροπής με επαναπρογραμματισμό του εγκέφαλου, προσθήκη νέας εισαγωγής, σπορ καταλύτη και διαφορετικής εξάτμισης.

Δείτε ακόμα: Η BMW M240i Coupe είναι ταχύτερη από τη M2! (video)

Εξωτερικά έχουν τοποθετηθεί πολλά τμήματα από ανθρακόνημα για πιο σπορ εμφάνιση και μείωση του βάρους, όπως είναι το εμπρός καπό, η οροφή, η μηχανικά ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, το επίσης ρυθμιζόμενο εμπρός σπόιλερ και ο διαχύτης. Την «αγριεμένη» εμφάνιση της M2 GTS ενισχύουν με την σειρά τους οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου.

Για την ενίσχυση των δυναμικών χαρακτηριστικών οδήγησης, η Evolve έχει τοποθετήσει μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος, καθώς και κεραμικά δισκόφρενα της BMW σε όλους τους τροχούς.

Get it on Google Play Download on the App Store