Με αυτό το Jeep Wrangler δεν θα κολλήσετε πουθενά!

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι μετατροπές στο Jeep Wrangler, όμως αυτό το Wrangler της αμερικάνικης Voltron Motors είναι από τα πιο extreme που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, αφού βασιζόμενοι πάνω στο 5θυρο Wrangler Unlimited Sport, οι αμερικανοί έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα στην παρουσία του.

Έτσι, αρχικά και στο πεδίο της εμφάνισης, η Voltron έχει διαφοροποιήσει σχεδόν όλο το εμπρόσθιο τμήμα του Wrangler, προσθέτοντας μια νέα μάσκα με βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος bull-bar, νέο προφυλακτήρα με δύο σημεία πρόσδεσης και εργάτη, ένα καινούργιο καπό με powerdome, αλλά και νέα φώτα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το μέλλον του Jeep Wrangler

Συνεχίζοντας με τις αλλαγές στο αμάξωμα, ακριβώς πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ ξεχωρίζει η σειρά με τις λάμπες LED που υπόσχεται να κάνει τη νύχτα μέρα, ενώ στο πίσω μέρος συναντούμε έναν καινούργιο προφυλακτήρα με δύο δέστρες, αλλά και αλλαγμένα φώτα.

Φυσικά, σε αυτό το μοναδικό Wrangler οι τεραστίων διαστάσεων off road τροχοί της Nitto που συνδυάζονται με 20 ιντσών ζάντες σε λευκό-μπλε τονίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνισή του, ενώ μαζί με την νέα ανάρτηση της Fox Racing και την αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 102 χλστ., έχουν απογειωθεί και οι εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.4T 4×4 170 PS Auto

Οι επεμβάσεις της Voltron συνεχίζονται και στο εσωτερικό, εκεί όπου τα καθίσματα έχουν ντυθεί με εντυπωσιακά μπλε-λευκά δέρματα, ενώ υπάρχουν επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες σε μπλε χρώμα, αλλά και ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Pioneer.

Στο πεδίο της τιμής, το μοναδικό αυτό Wrangler κοστολογείται από την Voltron Motors 59.900 δολάρια, μια τιμή η οποία θεωρείται ιδιαίτερα αυξημένη, ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς ότι ένα καινούργιο Jeep Wrangler κοστίζει στην Αμερική λίγο παρακάτω από 24.000 δολάρια.

Get it on Google Play Download on the App Store