Βελτιωμένη BMW M2 με εμφάνιση για… φίλημα

Η M2 είναι από τις πιο «καυτές» BMW της εποχής και είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε βελτιωμένες εκδοχές της, όπως αυτή που παρουσίασε η BMW στο Άμπου Ντάμπι, η οποία εστιάζει περισσότερο στη βελτίωση της εμφάνισης με τη βοήθεια της κορυφαίας σε αυτό τον τομέα AC Schnitzer.

Το αυτοκίνητο έρχεται στο λευκό, Alpine White χρώμα της BMW, με το bodykitτης AC Schnitzer να προσθέτει νέα τμήματα από ανθρακονήματα, όπως είναι τα νέα πλαϊνά πτερύγια στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και ο πιο σπορ πίσω διαχύτης, με πανέμορφη αγωνιστικού τύπου αεροτομή πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Διαβάστε ακόμα: BMW M2 με 480 ίππους σκέτη τρέλα!

Μαζί με τα παραπάνω, η BMW του Άμπου Ντάμπι έχει προσθέσει και μια νέα σπορ εξάτμιση της AC Schnitzer με τετραπλές απολήξεις σε μαύρο ματ χρώμα, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια ακόμη πιο σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος.

Η τελική προσθήκη αφορά στις carbonεπενδύσεις του εσωτερικού, που δίνουν στο θάλαμο μια αγωνιστική παρουσία, ενώ ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με τις ραφές σε μπλε χρώμα από την BMW M.

Διαβάστε ακόμα: BMW M4 GTS «μαύρη μαγεία»

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, μπορεί η AC Schnitzer να διαθέτει στις επιλογές της και αναβάθμιση του 3λιτρου turbo κινητήρα της BMW M2 από τους 370 ίππους στους 420, ωστόσο στη συγκεκριμένη M2 δεν έχει τοποθετηθεί η αναβάθμιση αυτή από τη γερμανική βελτιωτική φίρμα.

Get it on Google Play Download on the App Store