Ηδονική BMW M4 GTRS4 σε Austin Yellow (+video)

Όταν ο βελτιωτικός οίκος Vorsteiner παρουσίασε το body kit του για την BMW M4 ο κόσμος της βελτίωσης έμεινε να χαζεύει την GTRS4, όπως ονομάστηκε το γερμανικό κουπέ. Χρειαζόταν όμως και κάτι ακόμη για να γίνει πιο… λειτουργικό. Μία ανάρτηση! Και πλέον την έχει.

Η BMW M4 Vorsteiner GTRS4 έχει body kit το οποίο της χαρίζει αρκετό πλάτος επιπλέον από την εργοστασιακή έκδοση, ενώ όλα τα μέρη του είναι από ανθρακονήματα. Το χρώμα στο οποίο την βλέπουμε εδώ είναι το Austin Yellow και συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών επίσης του Vorsteiner.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό – Επίσκεψη στην West Coast Customs, στην Καλιφόρνια (+video)

Φυσικά, η προσθήκη επιπλέον μήκους, λόγω του ανασχεδιασμού των προφυλακτήρων αλλά και το χαμήλωμα της ανάρτησης έκαναν την κίνηση του αυτοκινήτου πολύ δύσκολη καθώς έβρισκε πολύ εύκολα ακόμη και σε μικρές ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Έτσι ο Vorsteiner θέλησε να τοποθετήσει ρυθμιζόμενη ανάρτηση η οποία θα μεταβάλει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, όποτε ο οδηγός το κρίνει απαραίτητο. Και για να το κάνει αυτό απευθύνθηκε στην Boden Autohaus η οποία σε συνεργασία με την AccuAir έφερε την αποστολή εις πέρας.

Διαβάστε ακόμη: Ετσι δουλεύει η τετρακίνηση της BMW

Πλέον, η BMW M4 GTRS4 είναι εφοδιασμένη με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και σε συνδυασμό με το Accu Air E-Level και τα «γόνατα» HP Drivetech της Bilstein, μπορεί να περάσει ακόμη και από δρόμους που δεν βοηθούν αυτοκίνητα τέτοιου είδους… αφού ψηλώνει μέσω εντολών που δέχεται από το ειδικό, φωτιζόμενο χειριστήριο, το οποίο έχει τοποθετηθεί εσωτερικά του αυτοκινήτου.

Απολαύστε την BMW M4 GTRS4 στο video που ακολουθεί και δείτε πως αυξομειώνεται το ύψος της.


Get it on Google Play Download on the App Store