Η βελτιωμένη Mercedes G-Class της Brabus είναι ασταμάτητη!

Η γερμανική Brabus δημιουργεί μια Mercedes G-Class με πολύ δύναμη και ακόμη πιο μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου, παρουσιάζοντας τη νέα Brabus 550 Adventure. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην Mercedes G500 4×4² και διαθέτει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 4λιτρου twin-turboV8 μοτέρ των 420 ίππων και 610 Nm ροπής, με 550 άλογα και 800 Nm.

Στο πεδίο των επιδόσεων η νέα Brabus 550 Adventure κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 6,7 δευτερόλεπτα (αντί 7,4 δλ.), με την τελική της ταχύτητα να διατηρείται στα 210 χλμ./ώρα. Ωστόσο δεν είναι μόνο η δύναμη και οι επιδόσεις που ξεχωρίζουν στη δημιουργία της Brabus, αφού η γερμανική βελτιωτική φίρμα έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα στη G500 4×4² με στόχο να τονίσει περαιτέρω τα offroadχαρακτηριστικά της.

Διαβάστε ακόμα: Το απόλυτο smart Brabus Ultimade 125 HP σε τιμές σοκ!

Εμφανισιακά λοιπόν, η Brabus 550 Adventure ξεχωρίζει με το νέο bull-barστο εμπρόσθιο τμήμα, μαζί με προστατευτική ποδιά, «εργάτη» σε μαύρο χρώμα, αλλά και νέα Xenon φώτα. Στο καπό ξεχωρίζει ο αεραγωγός από ανθρακονήματα, ενώ στο πλάι έχουν τοποθετεί νέα σκαλοπάτια που αναρτώνται από τα πλαϊνά σπόιλερ.

Στην οροφή, η Brabus τοποθετεί μια νέα μπάρα φώτων LED με έξτρα προβολείς και σχάρα οροφής, ενώ στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει το νέο προστατευτικό στον προφυλακτήρα.

Αλλαγμένη είναι και η ανάρτηση της G-Class της Brabus, η οποία είναι πλέον πλήρως ρυθμιζόμενη με ανεξάρτητη δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους εμπρός-πίσω. Φυσικά, η β αλλάζει τα δεδομένα και στο εσωτερικό, τοποθετώντας καινούργια δέρματα σε διχρωμία γκρίζου/μαύρο με κόκκινες ραφές, καθώς και νέες αλουμινένιες επενδύσεις.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes-Maybach G650 Landaulet με top πολυτέλεια

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή του νέου δημιουργήματος της γερμανικής φίρμας, η Brabus δεν ανακοινώνει το ακριβές ποσόν, ωστόσο είναι δεδομένο ότι μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ. Η εταιρεία τονίζει ωστόσο ότι όλες οι παραπάνω μετατροπές μπορούν να γίνουν και σε οποιαδήποτε G500 4×4², εκτός από την επιλογή κομπλέ της 550 Adventure.


Get it on Google Play Download on the App Store