Mercedes S-Class Coupe σκέτη κακία

.

Η Prior Design δημιουργεί μια εντυπωσιακή Mercedes S-Class Coupe, προσφέροντας στο μεγάλο και πολυτελές γερμανικό κουπέ το νέο της bodykit αναβάθμισης PD74SC, που της προσδίδει μια πραγματικά πολύ επιθετική παρουσία.

Κατά τα γνωστά δεδομένα της βελτιωτικής εταιρείας, το νέο bodykit δίνει έμφαση στην… πλάτυνση της S-Class Coupe, προσθέτοντας νέα «φουσκώματα» στα πλαϊνά φτερά, μεγαλύτερους προφυλακτήρες και νέα πλευρικά σπόιλερ. Στοιχεία όπως τα διαφοροποιημένα πλαίσια για τους εμπρός αεραγωγούς και το καπό με τη μεγάλη εισαγωγή, τονίζουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση της S-Class Coupe.

Διαβάστε ακόμα: Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα είναι πραγματικά ονειρική!

Όλα τα παραπάνω τμήματα φτιάχνονται από ελαφριά υλικά με υψηλή όμως αντοχή, ενώ η Prior Design έχει δημιουργήσει και μια νέα μεγάλη πίσω αεροτομή, που μπορεί να επιλεγεί από τον πελάτη, δεν τη διαθέτει όμως το αυτοκίνητο των φωτογραφιών.

Στις ζάντες, οι «φουσκωμένοι» πλαϊνοί θόλοι φιλοξενούν μεγαλύτερους τροχούς που διαθέτουν και ένα νέο σετ πολυάκτινων σφυρήλατων ζαντών με μαύρο χρώμα στις 22 ίντσες. Στην όλη αισθητική βελτίωση της S-Class Coupe, αλλά και στην αναβάθμιση των οδικών και οδηγικών της χαρακτηριστικών συμβάλει και η νέα ανάρτηση, που φέρνει το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.

Διαβάστε ακόμα: Brabus 850 6.0 Biturbo Coupe με βάση τη Mercedes S 63 AMG

Οι επεμβάσεις της Prior Design ολοκληρώνονται στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχουν αρκετές επιφάνειες ντυμένες σε δέρμα Nappa και αλκαντάρα, ενώ το ταμπλό, η κεντρική κονσόλα και οι επενδύσεις των θυρών έρχονται σε όμορφη διχρωμία, με μπλε ραφές.


 

Get it on Google Play Download on the App Store