Volkswagen Tiguan με πρόγραμμα στους 290 ίππους

Το νέο VW Tiguan στην ισχυρότερη έκδοσή του με κινητήρα βενζίνης εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI απόδοσης 220 ίππων και 350 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο DSG και την τετρακίνηση 4MOTION, το Tiguan επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα.

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος ABT ανεβάζει την απόδοση του 2λιτρου turbo μηχανικού συνόλου στους 290 ίππους και 420 Nm ροπής και όπως αναφέρει -ο βελτιωτής- είναι σημαντικά ταχύτερο από το εργοστασιακό, ωστόσο δεν ανακοινώνει νούμερα επιδόσεων μετά την αναβάθμιση.

Παράλληλα, η ABT προσφέρει ελατήρια χαμηλώματος έως 30 χιλιοστά, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την οδική του συμπεριφορά στις στροφές και την αεροδυναμική αντίσταση, αλλά και την εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, διατίθενται μια σειρά από διάφορα σχέδια ζαντών αλουμινίου με διάμετρο από 18 έως 21 ίντσες, όπως και αεροδυναμικό body kit για πιο σπορτίφ εικόνα στο αμάξωμα.

Για το εσωτερικό, η ABT προσφέρει νέα πατάκια και ενσωματωμένο φως εισόδου στις πόρτες, το οποίο προβάλλει το λογότυπο ABT στην άσφαλτο.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή VW Tiguan 2.0 TDI ντίζελ 150 PS 4Motion DSG

Ο κινέζικος κλώνος του VW Tiguan των 14.000 ευρώ

Νέο μοτέρ 1.0 λτ. φυσικού αερίου από την VW


Get it on Google Play Download on the App Store