Βασικό Audi R8 με 610 άλογα και carbon body kit

Το νέο Audi R8 μπορεί να το αποκτήσει κανείς στην αρχική έκδοση με τους 540 ίππους ή στην πιο ισχυρή R8 V10 plus με τα 610 άλογα. Για όσους έχουν αποκτήσει ή σκοπεύουν να αγοράσουν το “βασικό” μοντέλο αλλά θέλουν τη δύναμη του δεύτερου συν κάτι παραπάνω σε εμφάνιση -και όχι μόνο, η ABT Sportsline δίνει τη λύση.

Διαβάστε ακόμη: VW Beetle του 1965 με μοτέρ από Subaru WRX STi! (+video)

Το εντυπωσιακό σε σχεδίαση, επιδόσεις και δυναμικά χαρακτηριστικά αρχικό Audi R8 με τον 5.2 λτ. V10 κινητήρα ισχύος 540 ίππων και 540 Nm ροπής επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα. Η ABT μέσω επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου αυξάνει την απόδοση στους 610 ίππους και στα 560 Nm ροπής, ενώ κάνει και διάφορες ακόμα αλλαγές. Συνδυαστικά προσφέρει τη ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση, νέα ελατήρια και σπορ αντιστρεπτικές δοκούς.

Την άκρως θελκτική του εμφάνιση συμπληρώνουν με την σειρά τους οι 19 ιντσών σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, ή οι ακόμα πιο μεγάλες των 20 ιντσών. Προαιρετικά η ABT προσφέρει και δύο διαφορετικά body kit για το R8 Coupe, το “Street” και το “Race”. Αμφότερα διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα και νέο σύστημα εξάτμισης με carbon απολήξεις, το οποίο προσθέτει 20 άλογα παραπάνω. Το “Race” body kit περιλαμβάνει επιπλέον αεροδυναμικές λεπίδες από ανθρακόνημα, οι οποίες χαρίζουν ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο αυτοκίνητο, θυμίζοντας περισσότερο αγωνιστικό.

Διαβάστε ακόμη: Πως λειτουργεί η δυναμική ανάρτηση στο νέο Audi A8 (videos)


Get it on Google Play Download on the App Store