Πιο σπορ νέα BMW Σειρά 5 από την AC Schnitzer

Ο γνωστός γερμανικός οίκος βελτιώσεων των μοντέλων της BMW, η AC Schnitzer εξέλιξε μια σειρά από αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις για τη νέα BMW Σειρά 5, λίγους μήνες μετά το λανσάρισμά της.

Διαβάστε ακόμη: Φοβερή BMW M3 Ε92 με turbo και έως 720 ίππους

Εξωτερικά, την σπορτίφ εικόνα της νέας μεγάλης BMW ενισχύουν με την σειρά τους διάφορα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ για να ταιριάζουν στο αμάξωμά της. Αυτά αφορούν τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τις ποδιές στα μαρσπιέ, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και την αεροτομή στο τελείωμα του πίσω καπό, τόσο στην σεντάν, όσο και στην στέισον βάγκον. Επιπλέον, η AC Schnitzer προσφέρει και καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών από ανθρακόνημα.

Για το εσωτερικό, ο εν λόγω βελτιωτής σχεδίασε νέα βελούδινα πατάκια, πεντάλ αλουμινίου και νέο περιστροφικό χειριστήριο για τον έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Νέα BMW 530i

Περνώντας στους κινητήρες, οι αναβαθμίσεις αρχικά είναι διαθέσιμες για τις εκδόσεις βενζίνης 540i και πετρελαίου 530d. Στην πρώτη, το 3λιτρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο εργοστασιακής απόδοσης 340 ίππων και 450 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 5,1 δλ.) αποδίδει μετά τη βελτίωση 400 ίππους. Ο 3λιτρος 6κύλινδρος diesel των 265 ίππων και 600 Nm ροπής ανεβαίνει στους 315 ίππους. Παράλληλα, η AC Schnitzer δουλεύει και πάνω στην αναβάθμιση και άλλων εκδόσεων της νέας BMW Σειρά 5, των 520d, 530i και M550i. Επίσης, προσφέρει νέο σύστημα εξάτμισης με απολήξεις σε νίκελ ή μαύρο.

Διαβάστε ακόμη: VW Scirocco 2.0 TSI ισχυρότερο από το R

Get it on Google Play Download on the App Store