Ακαταμάχητο Audi RS 3 Sportback με 500 άλογα!

Το κορυφαίο μικρομεσαίο χάτσμπακ μοντέλο της Audi, το RS 3 Sportback είναι σε θέση να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στον οδηγό του με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις αντίστοιχες με αμιγώς σπορ αυτοκινήτων. Εφοδιασμένο με τον 5κύλινδρο 2.5 λτ. TFSI κινητήρα απόδοσης 400 ίππων και 480 Nm ροπής, επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Πισωκίνητο εναντίον τετρακίνητου ή αλλιώς BMW M2 vs Audi RS3 (+video)

Ο γνωστός βελτιωτής των μοντέλων του VW Group, η ABT ανεβάζει και άλλο την ισχύ του RS 3 Sportback στους 500 ίππους μέσω της ειδικά ανεπτυγμένης και προσαρμοσμένης μονάδας ελέγχου του κινητήρα. Επιπλέον, προσφέρει νέα αμορτισέρ, ελατήρια και αντιστρεπτικές δοκούς, ενώ εξελίσσει ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση.

Τη δυναμική εμφάνιση τονίζουν με την σειρά τους οι νέες ζάντες αλουμινίου σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις 19 και 20 ιντσών, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα με τις εξατμίσεις των 102 χιλιοστών, τα διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα και οι αεραγωγοί στα εμπρός φτερά.

Για το εσωτερικό του Audi RS 3 Sportback η ABT προσφέρει διακοσμητικά από ανθρακόνημα, φώτα εισόδου με το λογότυπο της ABT, νέο επιλογέα ταχυτήτων και μπουτόν start/stop του κινητήρα.

Δείτε ακόμη: 0-320 χλμ./ώρα σε BMW M760Li (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store