Νέα μοναδική Brabus 850 με βάση τη Mercedes S 63 AMG Coupe

Ο Γερμανός βελτιωτής παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα, τη Brabus 850 με ορισμένα μοναδικά συνδυασμένα χαρακτηριστικά, όπως το ασημί χρώμα του αμαξώματος με τα μαύρα ένθετα ανθρακονήματος και το κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό. To body kit από ανθρακόνημα περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομή, ποδιές στα μαρσπιέ, ένθετα στον πίσω προφυλακτήρα και καλύμματα καθρεπτών.

Την σπορ εμφάνιση της συγκεκριμένης Brabus 850 τονίζουν ακόμα οι μεγάλης διαμέτρου μαύρες πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου με το κόκκινο περίγραμμα, οι απολήξεις των εξατμίσεων, η χαμηλωμένη ανάρτηση και οι κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα.

Φυσικά, πολλές αλλαγές έχουν γίνει και στον κινητήρα. Ο V8 των 5.5 λτ. της AMG έχει δεχτεί πολλές τροποποιήσεις και η χωρητικότητά του αυξήθηκε στα 5,9 λτ., ενώ το καπάκι του καλύπτεται από ανθρακόνημα. Το ενισχυμένο μοτέρ των 850 ίππων και 1.450 Nm ροπής (!) μεταξύ 2.500 και 4.500 σ.α.λ., επιταχύνει το μεγάλο και πολυτελές κουπέ στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.


Get it on Google Play Download on the App Store