Brabus Mercedes-Maybach S-Class με 900 ίππους!


Τι άλλο μπορεί να ζητήσεις από μια limo; Κορυφαίες επιδόσεις, ανωτέρου επιπέδου πολυτέλεια, VIP ανέσεις; Όλα αυτά και πολλά ακόμα προσφέρει και για τους πλέον απαιτητικούς η «κτηνώδης» Brabus Mercedes-Maybach S-Class των 900 ίππων και 1.500 Nm ροπής! Η Brabus Rocket (όπως ονομάζεται) τροφοδοτείται με το 6.3 λτ. V12 twin-turbo μηχανικό σύνολο και βασίζεται στη Mercedes-Maybach S 600, επιταχύνοντας το θηριώδες σεντάν των 2,8 τόνων βάρους στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 350 χλμ./ώρα (κοντέρ έως τα 400 χλμ./ώρα).

Από πλευράς καταναλώσεων, η Brabus ανακοινώνει για την πόλη 17,1 λτ./100 χλμ, στον αυτοκινητόδρομο πέφτει στα 8,6 λτ./100 χλμ. και η μεικτή ανέρχεται στα 11,9 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 είναι στα 279 γρ./χλμ. Ο εργοστασιακός κινητήρας των 6.0 λτ. εκτός από την αυξημένη χωρητικότητα στα 6.3 λτ. περιλαμβάνει πολλές ακόμα μετατροπές, όπως δύο μεγαλύτερα turbo, αλλαγμένους εκκεντροφόρους, σφυρήλατα πιστόνια, νέο σύστημα εξάτμισης, εισαγωγή αέρα από ανθρακόνημα, καταλύτες ελευθέρας ροής, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου κ.α.

Για την πρόσφυση στο δρόμο φροντίζουν οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 21 ιντσών και ελαστικά 255/35 μπροστά και 295/30 πίσω. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στην ρυθμιζόμενη ανάρτηση MAGIC BODY CONTROL, που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 21 χιλιοστά.

Εκτός από τις μηχανικές αλλαγές έχουν γίνει και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Στο αμάξωμα έχει προστεθεί νέα μάσκα με ενσωματωμένα LED, νέοι προφυλακτήρες και διαχύτης πίσω. Το εσωτερικό είναι ντυμένο από την αρχή ολόκληρο και σε κάθε του επιφάνεια με υψηλής ποιότητας δέρμα, σε ότι χρωματισμούς επιθυμεί ο πελάτης. Επίσης εξοπλίζεται με το σύστημα πολυμέσων Brabus iBusiness της Apple, για επικοινωνία και ψυχαγωγία ανώτερης ποιότητας.

Get it on Google Play Download on the App Store