Εξωτική Mercedes-AMG GT S με 700 PS και 1.025 Nm ροπής!

Η άκρως εντυπωσιακή τόσο σε σχεδίαση όσο σε επιδόσεις και δυναμικά χαρακτηριστικά Mercedes-AMG GT σηκώνει αρκετές βελτιώσεις τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και ισχύος, αποκτώντας ακόμα πιο εξωτικά χαρακτηριστικά. 

Ο ελβετικός οίκος βελτιώσεων Fab Design παρουσίασε τη δική του πρόταση αναβάθμισης για το εν λόγω κουπέ σπορ μοντέλο και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Εξωτερικά οι αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, το νέο διαχύτη πίσω, τις τέσσερις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, το σπόιλερ εμπρός και τη μεγάλη αεροτομή στην ουρά. Το εξωτερικό πακέτο συμπληρώνουν οι νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω.

Η Mercedes-AMG GT S εφοδιάζεται με τον V8 4.0 λτ. biturbo κινητήρα ισχύος 510 ίππων και 650 Nm ροπής, ενώ μετά τις αναβαθμίσεις της Fab Design η ισχύς φτάνει τους 700 ίππους και τα 1.025 Nm ροπής. Εκτός από τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου τοποθετήθηκαν και μεγαλύτερα τούρμπο.

Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο με τέτοια αύξηση της ισχύος, τα 0-100 χλμ./ώρα θα επιτυγχάνονται σε λιγότερο από τα 3,8 δλ. της εργοστασιακής και η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store