Αχαλίνωτο Ford Ranger θέλει να γίνει Mustang (+video)

Εδώ και περίπου δυο χρόνια «σέρνεται» η φημολογία για Ford Ranger με κινητήρα Mustang, ενδεχομένως και από τη Shelby GT500. Το συγκεκριμένο κάνει πράξη τα λόγια, τουλάχιστον στο εμφανισιακό κομμάτι.

Το ιδιαίτερα «γυμνασμένο» Ranger είναι προϊόν του βελτιωτικού κόσμου της Ταϊλάνδης, από την εταιρία Wat Ford. Όπως φανερώνει και το όνομα, η εξειδίκευση αφορά μοντέλα του «Μπλε Οβάλ». Εν προκειμένω, έχουμε να κάνουμε με μια μίξη του pick up της Ford, με τη Mustang. Οι αλλαγές των Ταϊλανδών επικεντρώνονται -αναμενόμενα- στο εμπρός μέρος, όπου η μάσκα και ο προφυλακτήρας παραπέμπουν στο pony car – συγκεκριμένα, στις Shelby. Παράλληλα, προσέθεσαν από τρία διαγώνια LED σε κάθε φανάρι, προκειμένου να έρθουν τα φωτιστικά σώματα στα πρότυπα αυτών της ‘Stang.

Ο συνδυασμός του κόκκινου αμαξώματος και των λευκών λωρίδων επίσης παραπέμπουν ευθέως σε Shelby, με τα φουσκώματα στα φτερά να κάνουν νύξη στο Raptor. Η ανάρτηση αποτελείται πλέον από υδραυλικό σύστημα, που επιτρέπει την αυξομείωση της απόστασης από το έδαφος κατά βούληση, αλλά μετατροπές στον κινητήρα δεν ανακοινώνονται. Για να ακριβολογούμε, δεν αναφέρεται καν τί υπάρχει στο μηχανοστάσιο. Στην Ταϊλάνδη η κορυφαία έκδοση του Ranger, εξοπλίζεται με τον 2.0 EcoBlue ντίζελ των 180 ίππων και 420 Nm, οπότε κατά πάσα πιθανότητα αυτός να είναι ο υπεύθυνος για την κίνηση του «Mustanger».

Get it on Google Play Download on the App Store