Αμαρτωλή η Ferrari F8 Tributo της Novitec (+video)

Αν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από μια Ferrari -εκτός από δύο-, αυτό ενδεχομένως να είναι μια βελτιωμένη Ferrari. Και η Novitec αποτελεί τον «πατριάρχη» του είδους. Η F8 Tributo το πιστοποιεί.

Δείτε ακόμα: Ferrari SF90 Stradale πάει «τέζα» στο Μονακό (+video)

Το ιταλικό κεντρομήχανο supercar δέχτηκε τη φροντίδα του Γερμανού βελτιωτή, αποκτώντας ζάντες της Vossen 21 ιντσών μπροστά-22 πίσω, που διατίθενται σε 72 διαφορετικές αποχρώσεις. Η άλλη οπτική διαφοροποίηση έχει να κάνει με τα ελατήρια χαμηλώματος, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ. Κατά τα άλλα, η Novitec άφησε απαράλλαχτη την εμφάνιση της F8. Αντίθετα, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα τεκταινόμενα κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Η Ferrari 812 της Novitec κόβει την ανάσα (+video)

Οι Γερμανοί εξέλιξαν ένα πρόγραμμα αναβάθμισης του V8 των 3.9 λίτρων, που ανεβάζει την απόδοση από τα 720 στα 787 άλογα και την ροπή στα 882 Nm (από 770). Ο χρόνος για την επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση μειώνεται κατά 1 δέκατο (2,7 δλ.), ενώ η τελική ξεπερνάει τα 340 χλμ./ώρα. Το ίδιο αναφέρει και η Ferrari για την εργοστασιακή F8, οπότε το πόσο πέρα από τα 340 φτάνει η βελόνα του κοντέρ στις δυο Tributo παραμένει μυστήριο. Μαζί με τον νέο εγκέφαλο, η Novitec προσφέρει ολόσωμη εξάτμιση για βελτίωση της ηχητικής πανδαισίας. Ακούστε και μόνοι σας!

Get it on Google Play Download on the App Store