Ferrari SF90 Stradale πάει «τέζα» στο Μονακό (+video)

Οι φανατικοί petrolheads γνωρίζουν την ταινία μικρού μήκους «C’etait un Rendez-Vous», ή απλά ως «Rendezvous». Ένα φιλμ του 1976 μιας λήψης, διάρκειας 8 λεπτών, στα οποία βλέπουμε και ακούμε μια Ferrari 275 GTB να πηγαίνει «κομμάτια» στους δρόμους του Παρισιού, ώστε να είναι εγκαίρως στο προαναφερθέν ραντεβού. Χθες τα ξημερώματα, γυρίστηκε το σύγχρονο remake. Στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Charles Leclerc και Ferrari SF90 Stradale.

Δείτε ακόμα: LaFerrari με 370 χλμ./ώρα στην autobahn (+video)

Το νέο «Ραντεβού», με τίτλο «Le Grand Rendez-vous» κλείστηκε στο Μονακό, που είναι και η γενέτειρα του πιλότου της Scuderia, στη χάραξη του ιστορικού GP. Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Claude Lelouch, ο οποίος ήταν ο οδηγός στην πρώτη ταινία. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η Ferrari παραχώρησε δυο SF90, καθώς χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο ισάξιων δυνατοτήτων για να προλαβαίνει το Μονεγάσκο άσο. Όπως υποδηλώνει το camera car, το νέο φιλμ θα διαθέτει και εξωτερικές λήψεις. Ο Γάλλος δημιουργός του πάντως υποστηρίζει πως θα είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, καθηλωτικό με το αρχικό φιλμ.

Διαβάστε επίσης: Τελικές με Ferrari F40 (+video)

Οι αρχές έκλεισαν τους δρόμους μεταξύ 6:45 και 9:00, ώστε να διευκολυνθούν τα γυρίσματα. Στο «C’etait un Rendez-Vous» ο Lelouch οδηγούσε κανονικά, σε ανοιχτό δρόμο, και αντιμετώπισε νομικά προβλήματα μετά την προβολή του. Ο Leclerc αντίθετα, δεν είχε να ανησυχεί ούτε για την κυκλοφορία, ούτε για την αστυνομία. Ελεύθερο πεδίο, σε δρόμους που γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά, πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari 1.000 ίππων. Μέχρι να κυκλοφορήσει το κανονικό φιλμ, μας κάνουν μια χαρά τα πλάνα από τα γυρίσματα.

Get it on Google Play Download on the App Store