Άνοιγμα γυμναστηρίων με τούμπανο VW Golf GTI

Τα γυμναστήρια άνοιξαν μετά από 7 μήνες και αυτό το VW Golf GTI, φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο να «πλακωθεί» στις ασκήσεις για σωματική διάπλαση.

Η Prior Design είναι υπεύθυνη για το «φούσκωμα» του γερμανικού hot hatch, τοποθετώντας προσθήκες στα φτερά (πίσω με απομιμήσεις αεραγωγών) και φαρδύτερα μαρσπιέ. Το απειλητικό look του Golf συμπληρώνει το μεγαλύτερο splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, η χαμηλωμένη ανάρτηση και οι aftermarket τροχοί των 19 ιντσών. Ο νέος διαχύτης πίσω φροντίζει τόσο για την οπτική συνέχεια από τα φτερά, όσο και την παραγωγή περισσότερης κάθετης δύναμης.

Προς το παρόν, το body kit παραμένει σε ψηφιακή μορφή. Αν, όμως, η ζήτηση είναι η ανάλογη, η γερμανική εταιρία θα το διαθέσει κανονικά. Η τιμή του παραμένει άγνωστη, ωστόσο δύσκολα να κυμανθεί σε προσιτό επίπεδο. Να θυμίσουμε πως το GTI αποδίδει 245 ίππους και 370 Nm από τον 2.0 TSI, επιταχύνοντας στα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 6,3 δλ. και περιοριζόμενο ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Πιο ταιριαστό με το «σετάκι» της Prior Design είναι το Clubsport, που ανεβαίνει στα 300 άλογα και τα 400 Nm, κατεβάζοντας παράλληλα το χρόνο για το 0-100 χλμ./ώρα στα 5,6 δλ. (και εδώ περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα η τελική).

Get it on Google Play Download on the App Store