Audi SQ7 ABT με 970 Nm ροπής!

Θα πρέπει κάποιος να είναι εξόχως πλεονέκτης για να μην του φτάνουν τα 435 άλογα και 970 Nm του Audi SQ7. Επειδή υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, βέβαια, η ABT φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες τους με περισσή χαρά.

Δείτε ακόμα: Μοναδικά βελτιωμένο Audi A1 400 ίππων από την ABT

Ο πασίγνωστος Γερμανός βελτιωτής παίρνει το θηριώδες SUV και το μετατρέπει σε «τείχος» ισχύος, με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και την αντικατάσταση του συστήματος εξαγωγής. Η απόδοση του 4λιτρου V8 TDI ανεβαίνει στα 510 άλογα και ένα συνταρακτικό μέγεθος της τάξης των 970 Nm για την ροπή! Η ABT δεν ανακοινώνει στοιχεία επιδόσεων, όμως είναι βέβαιο πως το βελτιωμένο SQ7 επιταχύνει γρηγορότερα στα 100 χλμ./ώρα από στάση, συγκριτικά με τα 4,8 δλ. του εργοστασιακού, ενώ δεν αποκλείεται να αφαιρείται ο ηλεκτρονικός περιοριστής των 250 χλμ./ώρα, ξεπερνώντας τα 300 χλμ./ώρα!

Διαβάστε επίσης: Μεταφορές εξπρές με την Skoda Octavia RS ABT

Φυσικά η εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μην δηλώνει την αύξηση της δύναμης, με το αεροδυναμικό πακέτο να βάζει splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, ποδιές στο πλάι και ανασχεδιασμένο διαχύτη στο πίσω μέρος. Εξυπακούεται ότι οι χαρακτηριστικές ζάντες είναι παρούσες, σε διάσταση 21 ιντσών ως στάνταρ και μέχρι 23 προαιρετικά.

Get it on Google Play Download on the App Store