Ford Transit Connect για σπορ επαγγελματίες

Τα «βανάκια» τα έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στους δρόμους σε λευκό χρώμα, με ή χωρίς επιγραφές, με ατσάλινες ζάντες χωρίς ούτε καν πλαστικά καλύμματα, με μαύρους προφυλακτήρες και γενικά χωρίς πολλά αξεσουάρ εξωτερικά, αφού πρόκειται για εργαλεία δουλειάς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ένα van δεν μπορεί να μεταμορφωθεί και να αγριέψει πολύ μετά από τις κατάλληλες επεμβάσεις.

Δείτε ακόμη: Μεταλλαγμένο Toyota RAV4 από TRD & Modellista

Η βρετανική εταιρεία βελτιώσεων MS-RT η οποία ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις των van και pick-up των μοντέλων της Ford, μεταμόρφωσε ένα νορμάλ Ford Transit Connect σε ένα σπορ van. Την εντυπωσιακή του εμφάνιση συνθέτουν οι νέοι προφυλακτήρες εμπρός – πίσω, η νέα μάσκα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα και ο διαχύτης πίσω. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι δύο διπλές ανοξείδωτες απολήξεις της εξάτμισης και οι χρυσαφί ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών OZ Racing.

Για το εσωτερικό δεν έχουν δοθεί ακόμα φωτογραφίες, ωστόσο ο βελτιωτής αναφέρει ότι διαθέτει σπορ τιμόνι με ανθρακόνημα και δερμάτινες επενδύσεις από νάπα και σουέτ. Επιπλέον οι πελάτες θα λάβουν ένα κιτ περιποίησης, για να διατηρούν το αγαπημένο τους φορτηγάκι σε άριστη κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N με 400 άλογα «λοκάρει» το Honda Civic Type R

Το MS-RT Transit Connect Launch Edition θα διατεθεί σε 40 αντίτυπα, σε απόχρωση Magnetic Grey, ενώ οι πρώτες παραδόσεις για την τοπική αγορά θα γίνουν στους πελάτες τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 λτ. 120 PS EcoBlue με τα 270 Nm ροπής προσφέρεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς καμία αλλαγή. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει –εκτός άλλων- σύστημα πολυμέσων SYNC 3, κάμερα οπισθοπορείας, φωτισμό LED στο χώρο φόρτωσης, φώτα Bi-xenon, θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού, θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ, συναγερμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, air condition, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων κ.λπ.

Οι τιμές του σπορ Transit ξεκινούν από 23.995 λίρες Αγγλίας με το μηχανικό κιβώτιο και από 24.995 λίρες το αυτόματο (27.880 και 29.045 ευρώ αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store