Φωτιά στα κόκκινα η βελτιωμένη Ferrari 488 GTB

Ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως το καλός εννοούμενο θράσος περισσεύει στους μηχανικούς και στους σχεδιαστές του, καθώς αυτή την φορά ασχολήθηκε με μία εκ των κορυφαίων Ferrari, την 488 GTB. Ένα αυτοκίνητο που αν μη τι άλλο για να το ακουμπήσεις και να το βελτιώσεις πρέπει πραγματικά να είσαι θρασύς.

Δείτε ακόμη: Ονειρεμένη Alfa Romeo 4C με 485 ίππους!

Και φυσικά μπορεί ο τυπικός ιδιοκτήτης Ferrari να μην είναι και αυτός που ψάχνεται για να τροποποιήσει το αυτοκίνητό του (εξάλλου μια Ferrari γνήσια σε βάθος χρόνου θα κοστίζει περισσότερα από ότι πειραγμένη) παρόλα αυτά, φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιοι που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για κάτι διαφορετικό.

Σε αυτούς ακριβώς λοιπόν απευθύνεται και ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing, με την παρουσίαση στα πλαίσια της εκδήλωσης Top Marques στο Μονακό, της βελτιωτικής του πρότασης για την 488 GTB, η οποία πλέον είναι πιο γρήγορη και από την βελτιωμένη από το ίδιο εργοστάσιο της Ferrari 488 Pista.

Και αυτό γιατί πλέον Ferrari 488 GTB αποδίδει 820 ίππους (100 ίππους επιπλέον της Pista) και σύμφωνα με τον οίκο χρειάζεται 2,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και έχει τελική ταχύτητα 345 χλμ./ώρα. Εμφανισιακά η 488 GTB του Pogea Racing έχει να επιδείξει σπόιλερ, αεροδυναμικό πίσω διαχύτη, αεροτομή ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, διάφορα αεροδυναμικά πρόσθετα από ανθρακονήματα και μειωμένο βάρος κατά 40 κιλά.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένο Mazda3 σκέτη τρέλα!

Ολοκληρωμένο το πακέτο βελτίωσης της Ferrari 488 GTB του Pogea Racing κοστίζει 35.000 ευρώ και θα φτιαχτεί σε μόλις 20 μονάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store