«Φτιαγμένες» BMW M3 720 ίππων για όλα τα γούστα

Η BMW M3 λατρεύει τη βελτίωση. Η G-Power λατρεύει τις BMW. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα αισθήματα είναι αμοιβαία, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να γεμίζει τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη.

Ο φημισμένος Γερμανός βελτιωτής παρουσίασε την τελευταία του πρόταση για το μηχανοστάσιο της G80, σε τρεις διαφορετικές εκτελέσεις. Η G3M Bi-Turbo αποδίδει πλέον 720 ίππους και 850 Nm στην κορυφαία της μορφή, εκμεταλλευόμενη τον νέο εγκέφαλο και την αναβαθμισμένη εξάτμιση στον 3.0λιτρο twinturbo εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Ο S58 αποκτά 210 άλογα και 200 Nm παραπάνω σε σχέση με την εργοστασιακή M3 Competition, ωστόσο υπάρχουν και δυο επιλογές για όσους δεν θέλουν τόση δύναμη. Η πρώτη σταματά στους 670 ίππους, ενώ η δεύτερη -και βασική- περιορίζεται στα 620 άλογα, χάρις στη διαφορετική χαρτογράφηση του μοτέρ.

Από εκεί και πέρα, η G-Power προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα εξατομίκευσης της εμφάνισης, όπως φαίνεται και από τις 3 M3 που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Το χαμήλωμα της ανάρτησης ποικίλει, όπως και η έκταση των αεροδυναμικών βοηθημάτων στο αμάξωμα, που φυσικά κατασκευάζονται από ανθρακονήματα. Για όσους δεν αρέσκονται στη διακριτικότητα, προσφέρεται μέχρι σταθερή αεροτομή και μια φανταχτερή χρυσαφί βαφή για τις ζάντες, οι οποίες με τη σειρά τους χωρίζονται σε δυο σχέδια.

Οι χρυσαφί της πράσινης M3 και οι μαύρες-ασημί της μαύρης δίπλα της, είναι το μοντέλο Hurricane RR. Οι πολυάκτινες της μαύρης ματ Βαυαρής είναι οι Hurricane RS, συνδυάζοντας χρωματικά τους δυο κόσμους των RR με μαύρο, ασημί και πορτοκαλί πινελιές. Όλες, τέλος, περιβάλλονται από ελαστικά 285/30/R20 εμπρός και 295/25/R21 πίσω.

Get it on Google Play Download on the App Store