H Mercedes X-Class που θα λατρέψουν οι ποδηλάτες!

Αν είστε λάτρεις του ποδηλάτου, τότε τη Mercedes X-Class που κατασκεύασε η Carlex Design θα την λατρέψετε! Το ικανό γερμανικό pick-up έχει δεχτεί μια to the point βελτίωση, που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων επιδίδονται στο άθλημα της ποδηλασίας.

Δείτε ακόμα: Θα κολλήσετε με αυτή τη Mercedes X-Class (+video)

Η εντυπωσιακή Mercedes X-Class έχει βελτιωθεί από συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας  Carlex Design, το Pickup Design, το οποίο έχει ειδίκευση στην αναβάθμιση pick-up μοντέλων. Κύριο μέλημα των βελτιωτών ήταν να δημιουργήσουν το απόλυτο όχημα μεταφοράς ποδηλάτων κι όχι μόνο! Το project πέρα από την βελτιωμένη X-Class που διαθέτει ειδική σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων, ρυμουλκεί κι ένα τροχόσπιτο που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mercedes-Benz CLA Coupe 180 d 7G-DCT

Το θηριώδες pick-up επιπρόσθετα έχει αποκτήσει κι ένα πιο άγριο παρουσιαστικό, χάρη στους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και τις μαύρες ζάντες των 22 ιντσών, συνδυάζοντας το κόκκινο με το μαύρο χρώμα. Κερασάκι στην τούρτα οι έξτρα προσθήκες στους θόλους των τροχών, αλλά και το ανθρακονημάτινο καπό. Στην καρότσα έχει τοποθετηθεί μία ηλεκτρικά ελεγχόμενη βάση για ποδήλατα που έχει τη δυνατότητα να ανυψώνεται, προκειμένου να διατηρεί αμετάβλητη τη χωρητικότητα του χώρου φόρτωσης.

Διαβάστε επίσης: Mercedes X-Class για… ιπτάμενους και τζέντλεμαν!

Περισσότερες πληροφορίες η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έδωσε για το τροχόσπιτο, όπως ούτε και εικόνες για το εσωτερικό του. Ανέφερε όμως ότι διαθέτει μπάνιο, κουζίνα, αλλά και τέσσερα κρεβάτια για την ανάπαυση των επιβατών. Συνολικό κόστος για ότι είδατε στις φωτογραφίες δεν έχει κοινοποιηθεί, ωστόσο το τίμημα αναμένεται να είναι ακριβό, μιας και μόνο η σχάρα για τα ποδήλατα, σύμφωνα με πληροφορίες, κοστίζει 4.995 ευρώ!

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mercedes-Benz X 250 d 4MATIC TheRock Edition

Get it on Google Play Download on the App Store