Θα κολλήσετε με αυτή τη Mercedes X-Class (+video)

Πόσες ώρες δεν έχετε περάσει παίζοντας με αυτοκινητάκια ή τα χαζεύατε στις βιτρίνες των μαγαζιών; Σίγουρα πολλές. Κάποιοι μεγαλώνοντας πιθανώς να αποκτήσατε συλλογή με μινιατούρες αυτοκινήτων κλίμακας 1:18, με σπορ ονειρεμένα μοντέλα, όπως Ferrari, Bugatti, Lamborghini, Porsche κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Mercedes 300td Wagon του ’83 σαν καινούργια

Η συγκεκριμένη μινιατούρα μπορεί να μην είναι κάποιο υπεραυτοκίνητο, όμως έχει τέτοιες λεπτομέρειες σε επίπεδο φωτισμού, οι οποίες θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Υπό γωνίες μάλιστα, αυτή η 1:18 Mercedes X-Class μοιάζει με πραγματική.

Δείτε ακόμα: Τι συμβολίζει το αστέρι της Mercedes-Benz;

Στα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν τοποθετηθεί φώτα ημέρας, φλας και προβολείς, ενώ πιο κάτω υπάρχουν και προβολείς ομίχλης. Αντίστοιχα και τα πίσω φώτα είναι LED, όπως και το τρίτο στοπ των φρένων. Στην καρότσα μπορεί να τοποθετηθεί διαφορετική μπάρα με μαγνήτες, η οποία μπαίνει και βγαίνει χωρίς να χρειάζεται να «κουμπώσει». Απίστευτα εντυπωσιακός είναι και φωτισμός στο εσωτερικό, αν και παρέλειψε να φωτίσει την οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Δείτε ακόμα: Άπιαστη Mercedes-Benz SLS AMG GT Final Edition

Ο δημιουργός της υπέροχης αυτής μινιατούρας της X-Class θα πέρασε πάρα πολλές ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του, αφού τη δούλευε για δυόμιση χρόνια.

Θαυμάστε τη μινιατούρα της X-Class και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store