Ferrari 812 Superfast με εκθαμβωτικό εσωτερικό! (+video)

Η βελτιωτική εταιρεία Carlex Design έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα! Πήρε μια εκπληκτική Ferrari 812 Superfast και την έκανε ακόμα πιο εκθαμβωτική. Αρχικά από μέσα, αλλά σύντομα θα αναλάβουν και τη μεταμόρφωση του αμαξώματος.

Η Carlex Design είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε κάθε είδους αισθητικές αναβαθμίσεις, από φορτηγά μέχρι και supercars. Στην περίπτωση της εκπληκτικής Ferrari 812 Superfast, άλλαξαν όλη την ταπετσαρία της καμπίνας, τις επενδύσεις στις πόρτες, στα καθίσματα έως και την οροφή. Τοποθέτησαν ποιοτική Alcantara σε κιτρινόμαυρη απόχρωση παντού, ακόμα και γύρω από τον πίνακα οργάνων. Πλέον το εσωτερικό έχει γίνει ακόμα πιο σπορ αλλά και πολυτελές, συνδυαστικά με τις λευκές ραφές, αλλά και τις επενδύσεις carbon! Σημαντική δουλειά έγινε και στην οροφή, καθώς όλη «ντύθηκε» με Alcantara, ενώ τοποθετήθηκε και το λογότυπο της μάρκας με το πολυπόθητο όρθιο αλογάκι! Βέβαια οι υπεύθυνοι της Carlex παρέλειψαν να μας αναφέρουν το κόστος της όλης μετατροπής, μάλλον για να μην μας πιάσει η ψυχή μας! Βέβαια, όποιος έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει μερικές χιλιάδες ευρώ για την αλλαγή της καμπίνας.

Η άκρως δυναμική Ferrari 812 Superfast φιλοξενεί κάτω από το μακρύ καπό της τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6.5 λτ., ισχύος 800 ίππων και 718 Nm ροπής. Η κτηνώδης δύναμη περνάει στον πίσω άξονα μέσω του ταχύτατου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 2,9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.

Απολαύστε την πανέμορφη Ferrari 812 Superfast και στο βίντεο που ακολουθεί:

Get it on Google Play Download on the App Store