Ιάπωνες βελτιωτές «σενιάρουν» το Nissan Z Coupe

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το Nissan Z Coupe, το πισωκίνητο κουπέ μοντέλο επιδόσεων που λανσαρίστηκε στην αγορά της Ιαπωνίας πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα έφερε το ιστορικό όνομα Fairlady Z και προσφέρεται με μια γκάμα 4 εκδόσεων (βασική, Version S, Version ST και Proto Spec), οι οποίες συνδυάζονται είτε με 6άρι χειροκίνητο ή 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Τι κι αν το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει καλά, καλά, αυτό δεν εμπόδισε τους βελτιωτές τoυ οίκου Central20 από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου να δημιουργήσουν ένα τούμπανο bodykit που αγριεύει ακόμα περισσότερο το Ζ. Προς το παρόν το πόνημα αυτό προσφέρεται ως σκίτσο, το οποίο και δημοσιεύτηκε στο Twitter account του βελτιωτικού οίκου. Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση αυτή τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού με τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή. Στο σκίτσο που δημοσιεύτηκε ξεχωρίζει το πιο άγριο μούτρο, με την τεράστια μάσκα και το πιο άγριο τελείωμα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Αγριεμένα είναι και τα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ διαφορετικό είναι το καπό, όπου έχει ένα τεράστιο άνοιγμα, με την οροφή και τα καπάκια των καθρεπτών να είναι βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα. Μάλιστα σύμφωνα με νέες πληροφορίες η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης θα ολοκληρώνεται κι από έναν ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, αλλά κι από μία αεροτομή. Ακόμα είναι νωρίς να μιλήσουμε για τιμές, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για τους τυχερούς κατόχους του Nissan Z Coupe που θα θελήσουν να το αγριέψουν κι άλλο. Να θυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο επιδόσεων κινείται από το νέο 3λίτρο κι 6κύλινδρο twinturbo κινητήρα, που αποδίδει 405 άλογα και 475 Nm ροπής!

Get it on Google Play Download on the App Store