Ιδανικό Land Rover Defender για τα ελληνικά νησιά

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει ενδιαφέρουσες ανακατασκευές των δημοφιλών Land Rover Defender. Αυτή τη φορά βρήκαμε μια που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι και ελληνικά νησιά!

Βέβαια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε πλήρως από την Arkonik για ένα ζευγάρι στη Florida των Η.Π.Α. κι έχει το όνομα Reef D90!

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το νέο Land Rover Defender στην Ελλάδα;

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες ήθελαν ένα αυτοκίνητο που θα τους επέτρεπε να εξερευνήσουν κάθε πιθαμή της παραλίας. Βλέπετε είναι και λάτρεις του σερφ και ήθελαν να βρίσκουν με άνεση το κατάλληλο σημείο. Και τι καλύτερο από το Defender D90 και μάλιστα με τη μαλακή οροφή, για να μπορούν να νιώθουν άμεσα την θαλασσινή αύρα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το Land Rover Defender σας πάει παντού!

Οι μηχανικοί του οίκου Arkonik έπιασαν αμέσως δουλειά και έδωσαν άλλη πνοή στο Defender D90 του 1992. Αρχικά το έβαψαν σε αυτό το Sky Blue χρώμα, το οποίο κάνει αντίθεση με το κάλυμμα της οροφής. Επιπρόσθετα τοποθέτησαν αρκετές χρωμιωμένες λεπτομέρειες για να ενισχύσουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Πέρα από αυτά τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα εμπρός τεχνολογίας LED καθώς και LED φώτα ημέρας. Κερασάκι στην τούρτα, οι ζάντες 16 ιντσών με τα ελαστικά της BF Goodridge All Terrain. Η καμπίνα των έξι θέσεων είναι εξίσου μοναδική. Συνδυάζει υπέροχο δέρμα Aniline Cracked Brown, με γυαλισμένο ξύλινο δάπεδο στο πίσω τμήμα. Το ρετρό στοιχείο ενισχύεται από το ξύλινο τιμόνι της Evander, αλλά και από το νίκελ λεβιέ ταχυτήτων και τα πόμολα των θυρών.

Διαβάστε επίσης: H απίστευτη δοκιμή αντοχής της Land Rover!

Το ρετρό σμίγει άψογα με το σύγχρονο, χάρη στην οθόνη αφής της Pioneer, που προσφέρει τεχνολογία Apple Car Play καθώς και κάμερα οπισθοπορείας. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η εταιρεία δεν αναφέρει κάποια σχετική αναβάθμιση. Έτσι κάτω από το καπό υπάρχει ο 2.5 λίτρων κινητήρας πετρελαίου με τους 107 ίππους. Η δύναμη καταλήγει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Αν τώρα σας κέντρισε το ενδιαφέρον το δημιούργημα της Arkonik, κρατηθείτε: Θα σας κοστίσει 175.000 δολάρια ή 157.890 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store