Extreme μεταμόρφωση σε Lamborghini Urus

Ο βελτιωτής Mansory είναι γνωστός για τις extreme μεταμορφώσεις που κάνει σε πολυτελή και σπορ αυτοκίνητα, όπως είναι και η νέα της πρόταση που ετοίμασε για την Lamborghini Urus.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη Ferrari 488 GTB από την Mansory

H Mansory ονόμασε το νέο της δημιούργημα Venatus. Η εμφάνιση της Urus είναι εξαιρετικά «τούμπανο», μιας κι έχουν τοποθετηθεί νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Επίσης το καπό πλέον διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα φτερά εμπρός και πίσω έχουν φουσκώσει αρκετά, ενώ ο πίσω διαχύτης νομίζεις ότι είναι βγαλμένος από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σαφώς όλα τα κομμάτια του bodykit είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ώστε να μην αυξηθεί σημαντικά το βάρος.

Διαβάστε επίσης: Απολαύστε το βαφείο της Lamborghini Urus (+video)

Εξαιρετικά προσεγμένη είναι όμως κι η πολυτελής καμπίνα της Urus, όπου κυριαρχεί το μπλε δέρμα κι η Alcantara, όπως και τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά.

Όμως οι βελτιώσεις δεν αφορούν μόνο την εμφάνιση αλλά και τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Urus, αφού ο V8 4 λίτρων κινητήρας έχει δυναμώσει αρκετά. Για την ακρίβεια από τους 650 εργοστασιακούς ίππους και τα 850 Nm ροπής, πλέον είναι διαθέσιμα 810 άλογα και 1.000 Nm ροπής. Η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,3 δλ. (έναντι 3.6 δλ.) και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα. (305 χλμ./ώρα για την εργοστασιακή Lamborghini Urus).

Δείτε ακόμα: Πωλείται Lamborghini Countach του ’90 με τις ζελατίνες!

Get it on Google Play Download on the App Store